FIFA 18, De eerste beelden!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6d70

Gamefanaten, deze week is het in Keulen te doen! Als je iets of wat op de hoogte wil gehouden worden over het nieuwste gamenieuws, reviews, etc., dan is Gamescom 2017 de place to be! Hier werd onder andere de eerste trailer van FIFA 18 gelanceerd, je weet wel, misschien wel het bekendste game van EA Sports!

BTW, slecht nieuws voor Cristiano-haters want zij gaan een lang FIFA-seizoen tegemoet. CR7 staat  namelijk behoorlijk centraal in het nieuwe deel van de game. Gelukkig zijn er ook nog cameo’s van Neymar, Pogba, Griezmann en zullen onze Duivelse sterren als Hazard, Courtois, Lukaku en Driesje Mertens ook wel een mooie rol bedeeld krijgen.

De eerste trailer belooft alvast veel goeds. Bij EA zijn ze niet alleen aan de slag gegaan met de voetbalkunstenaars, neen, ook de trainers en het publiek hebben een flinke boost gekregen. Eind september is de release gepland, en dit zoals steeds voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch, pc, PlayStation 3 en Xbox 360. Wij kunnen alvast niet meer wachten!


Foto’s: EA

You May Also Like

Je dagelijkse KOFFIES(C)HOT!

Hoe kan je de (werk)week beter beginnen dan met een vers shotje koffie. Of ...

Een DJ-Mixer in je zak!

Begint het bij jou ook soms te kriebelen als je die wereldberoemde dj’s achter ...

De nieuwe HUAWEI P9 MATE

Nu zijn we bij Whatmatters best wel iPhone adepten. Waarom? Geen idee, het zal ...

Hosting door Fraai