Elke amateurvoetballer kan zijn gegevens meten als een pro met DashTag

Het hoeven natuurlijk niet altijd babes, blitse wagens en restaurants te zijn op Whatmatters. We zijn ook geïnteresseerd in sport en dan vooral voetbal. En op dat vlak met het er zelfs wat technischer aan toegaan. Daarom dat we ook de amateursporters onder onze lezers even op de Nederlandse start-up DashTag willen wijzen.
dash-results

Meet je eigen prestaties op het voetbalveld

Met een kleine sensor meet je immers je afgelegde kilometers, je snelheid en weet je zelfs waar je op het veld hebt rondgezworven. Als je als verdediger wel heel veel tijd in de zestien meter van de tegenstrever doorbrengt, ben je waarschijnlijk niet zo goed bezig. Deze sensor van amper vier bij vier centimeter breng je tussen je schouderbladen aan en de technologie doet de rest.
Het product is niet bedoelt voor profclubs, maar voor de amateursporter. Jullie en wij dus. Tenzij je Kevin De Bruyne bent, want die volgt ons natuurlijk ook. Kevin, dit is niet voor jou ogen jongen. Met dit apparaatje krijgt de amateursporter heel wat waardevolle info. Hoewel de focus van de ontwikkelaars nu op voetbal ligt, kan het in principe ook in heel wat andere teamsporten gebruikt worden.
dashtag-1

Net zoals in FIFA

De DashTag biedt je een instant inzicht in je eigen prestaties, ook al zijn die bagger. Maar door de gegevens te synchroniseren met je app op je telefoon, kun je je prestaties ook vergelijken met je teamgenoten. Zo weet je meteen waarom je elk weekend op bank begint. De resultaten worden overigens gepresenteerd op een FIFA-achtige manier, wat dus zeker bij de jeugd voor extra onderlinge competitie zal zorgen. Je wilt natuurlijk niet elke week de pispaal van het team zijn. Geregeld duiken er ook statistieken van echte toppers op, waarmee je je dan kan meten.
Er zijn momenteel 2 varianten van de DashTag beschikbaar. De eerste variant kost amper € 30 euro en geeft je voornamelijk positionele info. De 2de, die dubbel zo duur is houdt ook gegevens over de hartslag, snelheid, energielevel en herstelvermogen bij.
Alle informatie hoef je zelfs niet af te lezen, een chatbot leest ze je voor. Een beetje zoals een trainer dus, al kan je hier niet mee in discussie gaan.
12240916_1654414824837051_4669104260736940441_o
Wil je inzicht in je eigen prestaties, weten hoe goed of slecht je echt bent en kunnen opscheppen tegen de teamgenoten. Schaf een DashTag aan en je kan je niet meer wegsteken!

You May Also Like

Bingewatchen in retrostijl met de Teleavia

Ben je wel voor retro en vintage? Dan moet je deze televisie gewoonweg in ...

Go Lads! Lui zijn is goed voor het milieu!

De volgende keer je met je lamme kloten heel de dag in de zetel ...

Op hun bakkes: Enfusion League

Nee, bij Whatmatters zijn we geen vechtersbazen. Niet dat we flauw vallen van wat ...

Hosting door Fraai