Een vluggertje met Roosmarijn de Kok, de nieuwste Victoria's Secret Angel!

Hallo moeder! Af en toe roepen we nog eens op ons moeder ja, niet zozeer omdat zij op de afgelopen Bollekesfeesten in Antwerpen weer haar beste dansbeentjes inzette in bijzijn van mijn vrienden, wel omdat we hier een kraker van een jonge meid gespot hebben. En ja, het mag alweer een Nederlandse zijn!

Eén ding kunnen we niet ontkennen…onze Noorderburen hebben mooi gerief! Hebben ze niet de mooiste tiener ter wereld, dan leveren ze wel de meest ravissante knappe hindes voor Victoria’s Secret. Na Doutzen Kroes, Romee Strijd en Imaan Hammam, is het nu de beurt aan de 22-jarige Roosmarijn de Kok uit het Utrechtse Amerongen.
 
https://www.instagram.com/p/BUCm1HyAGPV/?taken-by=roosmarijndekok
Terwijl wij bij Whatmatters in het zoeken van knappe modellen zich in de Europa League bevinden, spelen de scouts van het wereldbefaamde lingeriemerk duidelijk op Champions League-niveau. Wat een heerlijke ontdekking is dit! Hier zijn alvast een paar leuke quickies, zo leer je haar alvast beter kennen!

A post shared by roos (@roosmarijndekok) on

Mijn naam is…Roosmarijn de Kok
Maar je mag me…Roos, Rose of Rosie noemen
Ik ben geboren op…18 december 1994
Ik voel me het meest sexy wanneer…ik net uit de douche kom
Mijn favoriete VS Angel is…Lily Aldrigde
Mijn favoriete zonde is…chocolade
Ik kijk graag…voetbal!!! Hup Holland Hup! 
 

@russellsbc

A post shared by roos (@roosmarijndekok) on

Credits: Instagram/Pinterest

You May Also Like

Doutzen Kroes twerkt ons de zevende hemel in!

Ze laat nog maar eens zien waarom zij voor ons de allermooiste is… Potverdekke…Sunnery James ...

Deze wulpse Italiaanse feliciteert Fransen met overwinning WK op wel heel aparte wijze

Aan haar orale kwaliteiten zal het niet liggen… Haar mond staat dan ook geen seconde ...

Hosting door Fraai