Een lantaarn en fantastisch speaker in één!

Wat zou een leven zonder muziek zijn? Weinig, toch? Stijlvolle speakers vinden voor de woonkamer vormt niet echt een probleem, maar outdoor is dat meestal een ander verhaal. Tivoli Audio besloot daar wat aan te doen en met hun Limited Edition PAL BT GLO LANTERN overtreffen ze zichzelf dan ook nog eens, en brengen ze een wel heel fijne speaker op de markt. Een speaker die het best outdoor tot zijn recht komt.

Verlicht je trip

Wat deze speaker verder zo speciaal maakt? De ingebouwde lantaarn met led-verlichting! Superhandig tijdens je trektocht door de bossen en zo zie je op zijn minst welk ongedierte er allemaal rond je tent sluipt. De nieuwe hitsingle van de Romeo’s moet bovendien voldoende zijn om ze te verjagen!

17260566_tivoli-audio-limited-edition-pal-bt_t54e6b6dd

Uiteraard is het speeltje voorzien van Bluetooth en zullen jij en je vrienden hier ontzettend veel plezier aan beleven tijdens het volgende mannenweekendje. Het licht kan met een simpele knop bijgesteld worden en het toestel zelf is met oog voor detail afgewerkt. Zo beschikt het over een lederen draagband om de speaker makkelijk mee te nemen. Volledig opgeladen is de batterij goed voor ongeveer 16 uur plezier.
Tivoli_Header_1500658992
Het doorzichtige design is netjes en met een prijskaartje van 229 roebeltjes, best betaalbaar. Het toestel wordt in beperkte oplage geproduceerd en wereldwijd zijn er dan ook slechts 5.000 exemplaren beschikbaar. En nee, die zijn momenteel nog niet allemaal de deur uit. Bestellen kan nog steeds online!
FacebookInstagram

You May Also Like

Apple pakt uit met iPhone 8, 8 Plus en X!

Het moment dat de eerste bladeren van de bomen beginnen vallen, is het meestal ...

De Lenovo Moto G5 en G5 Plus: Betaalbare prestaties

Terwijl de grote jongens iPhone en Samsung strijden om het marktaandeel, zijn er ook ...

Back to work in een spitsvondige outfit na 10 dagen Ibiza doe je zo!

Zij die me een beetje volgen op sociale media als Instagram (hou u niet in ...

Hosting door Fraai