Een lantaarn en fantastisch speaker in één!

Wat zou een leven zonder muziek zijn? Weinig, toch? Stijlvolle speakers vinden voor de woonkamer vormt niet echt een probleem, maar outdoor is dat meestal een ander verhaal. Tivoli Audio besloot daar wat aan te doen en met hun Limited Edition PAL BT GLO LANTERN overtreffen ze zichzelf dan ook nog eens, en brengen ze een wel heel fijne speaker op de markt. Een speaker die het best outdoor tot zijn recht komt.

Verlicht je trip

Wat deze speaker verder zo speciaal maakt? De ingebouwde lantaarn met led-verlichting! Superhandig tijdens je trektocht door de bossen en zo zie je op zijn minst welk ongedierte er allemaal rond je tent sluipt. De nieuwe hitsingle van de Romeo’s moet bovendien voldoende zijn om ze te verjagen!

17260566_tivoli-audio-limited-edition-pal-bt_t54e6b6dd

Uiteraard is het speeltje voorzien van Bluetooth en zullen jij en je vrienden hier ontzettend veel plezier aan beleven tijdens het volgende mannenweekendje. Het licht kan met een simpele knop bijgesteld worden en het toestel zelf is met oog voor detail afgewerkt. Zo beschikt het over een lederen draagband om de speaker makkelijk mee te nemen. Volledig opgeladen is de batterij goed voor ongeveer 16 uur plezier.
Tivoli_Header_1500658992
Het doorzichtige design is netjes en met een prijskaartje van 229 roebeltjes, best betaalbaar. Het toestel wordt in beperkte oplage geproduceerd en wereldwijd zijn er dan ook slechts 5.000 exemplaren beschikbaar. En nee, die zijn momenteel nog niet allemaal de deur uit. Bestellen kan nog steeds online!
FacebookInstagram

You May Also Like

 Nike Air Zoom Pegasus krijgt aanzienlijke snelheidsupdate

Laat de trainingen maar snel beginnen… Zij die ons kennen weten dat we voetballers ...

Tag Heuer meets Red Bull…een geslaagde combinatie!

Ondergetekende is gezegend met een Tag Heuer Formula One rond de pols. Of met ...

Cristiano Ronaldo showt waanzinnig prijzig klokje om de pols

Een horloge op Champions League niveau… ’s Werelds beste voetballer, althans voor de niet Messi-fans, ...

Hosting door Fraai