Een espresso zetten in de wagen? Volkswagen regelt het!

Bij Volkswagen denken we nu niet onmiddellijk aan een geurend kopje koffie, en toch wagen deze Duitse rekels zich er aan. Nu, een fijn kopje ’s ochtends in de wagen als je staat aan te schuiven in de file, kan het leed natuurlijk aardig verzachten.
Bij VW kan je je natuurlijk afvragen of ze ook gaan sjoemelen met de koffie, maar dat even geheel terzijde.
Volkswagen-espressomachine-2017-3

Een compleet pakket

De espressomachine van VW is in principe geschikt voor elke wagen met een bekerhouder en haal je in huis, of beter in de wagen, voor 199 euro, inclusief opbergtas en twee kopjes. Uiteraard kan je ook je eigen thermo meeslepen, maar deze kleine machine zorgt toch voor een heel andere (smaak)beleving. In dit pakket vind je trouwens ook 25 koffiepads, zodat je toch al een aantal dagen verder kan, of het moet al een heel lange file zijn waar je in staat.
Volkswagen-espressomachine-2017-2
De machine ziet er overigens best leuk uit en de prijs lijkt ons alvast niet onoverkomelijk. Het geheel zal dus zelfs niet misstaan in Jens zijn dikke BMW en het traject Geel – Kontich, ongetwijfeld een stuk aangenamer maken. Dit apparaat zou weleens kunnen doorbreken!

You May Also Like

Met deze loungestoel ben jij deze zomer de baas van het zwembad

Voor echte lamzakken… Liever lui dan moe? Ben jij de koning van het zwembad en ...

crosscall-trekker-x4

Adventure-gear : de Crosscall Trekker X4

“C, wat heb jij sowieso met je mee als je op een trip vertrekt ...

Ga eens op STEP

Wild is mijn zoon van steppen, hij zou het ding overal mee naartoe nemen. ...

Hosting door Fraai