Dit slimme T-shirt voorkomt blessures!

DynaFeed-Smart-Shirt-1Een T-shirt dat blessures voorkomt, science-fiction? Nee hoor, het bestaat. De bedrijven FENC en Neurosky hebben immers de handen in elkaar geslagen en komen met een T-shirt op de markt, dat alles meet.
Dit T-shirt zorgt er niet alleen voor dat je tempo, hartslag en verbrande calorieën gemeten worden, maar ook kan ook tijdens het sporten tips geven over hoe je efficiënter kan trainen of wanneer een blessure dreigt. Ontzettend handig dus!
Natuurlijk konden smartphones en fitnesstrackers dit al, maar het feit dat een T-shirt dit nu zelfstandig kan is toch wel een nieuwigheid. Er is immers geen extra apparatuur mee nodig, wat esthetisch toch wel een groot voordeel is.
Momenteel gaat het wel nog maar om een testproject en is nog niet bekend wanneer en of het effectief op de markt komt. Wie al bijkomende info wenst kan alvast op deze website terecht.

You May Also Like

Hoofdpijn? Aan het bier!

Wij weten alvast wat doen morgenvroeg. Een halve redactie zal morgen op het veld ...

Dames gaan voor de AB CRACK

Dames (die stiekem en in grote getallen meelezen, nvdr.) vergeet de sixpack! Mannen, jullie ...

De 5 jobs waar vrouwen verzot op zijn!

Maak je als piloot nu echt meer kans bij de vrouwtjes? Datingapp Happn onderzocht ...

Hosting door Fraai