De waanzinnige ZAGATO Shooting Break van Aston Martin

Het is zover! Het legendarische automerk Aston Martin – de trouwe metgezel van James Bond – pakt uit met een shooting brake. Vorige week werd de Vanquish ZAGATO aan het grote publiek voorgesteld, en we moeten zeggen, het is een exemplaar om lyrisch van te worden.
Aston-Martin-Vanquish-Zagato-Shooting-Brake-teaser

Ruimte voor een koffersetje

De speciale editie die in samenwerking met de Italiaanse designstudio Zagato wordt gebouwd is oogstrelend. Reken op een 6 liter V12 motor, achterwielaandrijving en veel carbon, maar vooral op ruimte om ook eens bagage mee te kunnen nemen in je Aston Martin. Je kinderen? Die moet je wel thuis laten, want het gaat hier om een 2-zits shooting brake. Je gaat dus met zijn 2 met die 580 paardjes moeten spelen.
vanquish-zagato-family-shooting-brake-01-1502831910
Overigens komen er maar 99 van deze pareltjes op de markt. Net als van de Zagato Speedster, Volante en Coupé trouwens. De productie van dit pareltje wordt in 2018 opgestart en vermoedelijk zullen 99 steenrijke klanten snel gevonden worden.
Verwacht je geen zee van ruimte, maar wil je op zijn minst een op maat gemaakt koffersetje kunnen meenemen als je met je vrouw/minnares/bijslaapje op pad gaat. Dan is dit volgend jaar de must have wagen. Begin maar al te bellen naar de invoerder!

You May Also Like

Omdat ook wij legendes zijn: PME LEGEND

Bij Whatmatters vinden we onszelf heel wat, of dat denken sommigen toch. Eerlijk, eigenlijk ...

Subaru zwaait BRZ uit met een exclusief laatste model

BRZ ‘Final Edition’ Wij hadden in de herfst nog het genoegen een BRZ, wat ...

Giulia GTA: de opmerkelijke terugkeer van een Alfa Romeo-legende

Wat een bom! Tijd om terug een afspraak te maken op Balocco, oftewel het ...

Hosting door Fraai