De 5 smerigste plekken om te seksen

Het moet natuurlijk niet altijd de slaapkamer zijn waar gevogeld wordt. In de lift, de auto, het bos, alles kan, zolang de boswachter zich maar niet komt moeien natuurlijk. Maar wat zijn nu de ranzigste seksplekken? Waar tieren de bacteriën welig en loop je misschien nog heel wat andere aandoeningen op dan enkel geslachtsziektes? Dit zijn volgens onderzoek alvast de 5 smerigste plekken om te rampetampen. Maar laat dat jullie natuurlijk vooral niet tegenhouden!

De kleedkamer van de gym

Zowat elk bestaand virus is al gevonden in de kleedkamer van een gym. Meestal zijn de kleedkamers ook gescheiden en is het sowieso al een hachelijke onderneming. Deze warme, vochtige omgeving is een broeihaard van bacteriën. Er is een reden waarom je hier ALTIJD slippers draagt!
gym sex

De bioscoop

Je plakt sowieso al aan de vloer als je rustig gaat zitten om een filmpje te kijken en meer dan eens hebben we popcorn uit onze aars moeten vissen of toch van de broek ter hoogte van de aars, van de voorgangers die het in de zetel hadden achtergelaten. Voornamelijk de leuningen van de stoelen zouden amper schoongemaakt worden.

Het strand

Los van het feit dat zand in de anus niet echt een fijn gevoel geeft vind je er ook rioolwater, redelijk wat afval, uitwerpselen van dieren, … Uit onderzoek blijkt dat het strand zelf nog besmettelijker is dan zeewater. Diarree, infecties en uitslag zijn maar enkele symptomen van kwaaltjes die je kan oplopen. De strandluizen die zich kunnen hechten aan de geslachtsdelen zijn ook toffe vriendjes om mee naar huis te nemen!

Speeltuinen en toestellen

Los van het feit dat het vrij choquerend voor de kindjes kan zijn, hebben wij nog nooit geweten dat een speeltuin werd proper gemaakt. Dierlijke en menselijke uitwerpselen en bacteriën vind je er dan ook in overvloed. De volgende keer dat je je vriendin op de schuif af wil afbuffelen, denk dan even aan de ontelbare kinderen die er hun snot aan hebben afgeveegd. Enjoy!

Het vliegtuigtoilet

Natuurlijk wil je lid worden van de Mile High Club, maar daarvoor moet je wel wat ranzigheid doorstaan. Heel wat mensen wassen hun handjes niet in een vliegtuigtoilet en de E.coli bacterie voelt er zich als een vis in het water, of eerder als een vogel in de lucht.
Screen-Shot-2017-06-09-at-10.48.56-AM
Misschien toch maar gewoon het eigen bed nemen? Maar wel propere lakentjes leggen!
Bron: Womans Health

You May Also Like

Oefening van de week met Yor Roy

Ook deze week vond onze én de personal trainer van Belgische sterren tijd voor ...

3 wellness retreats waarvan je herboren terugkomt

Iedereen moet er wel eens tussenuit om aan de mallemolen te ontsnappen. Uiteraard zijn ...

5 dingen die een man nooit moet doen tijdens de seks

Waarom wij zo graag Esquire lezen? Omdat ze gewoon een stichtend voorbeeld zijn. Geregeld ...

Hosting door Fraai