DAAROM krimpt je penis!

Heb een fluit om u tegen te zeggen, maar krimpt deze bij de minste kou? Dat is logisch, je moet niet gelijk naar de dokter lopen!
Volgens urologen kan je penis tot maar liefst de helft krimpen in lengte en tot 30% in omtrek bij koude. Misschien toch maar niet de eerste keer buiten volgen, putje winter? Nu het hoeft zelfs niet ijskoud te zijn buiten, want de krimp zet zich al in onder de 15 graden Celcius.

o-PENIS-SIZE-STUDY-facebook

Je stormram is geen vitaal orgaan

Koude zorgt ervoor dat je bloedvaten samentrekken, waardoor er minder bloed naar je king dingeling stroomt en deze verschrompelt tot een twijgje. Waarom god je op deze manier straft?
Wel, je lichaam houdt warmte en energie vast. Bij koude zorgt je lichaam ervoor dat je bloedstroom constant blijft rond je belangrijkste organen en geloof het of niet: je penis behoort niet tot je belangrijkste organen!
Ook je balletje verschrompelen overigens tot erwtjes en kruipen omhoog, op zoek naar de warmte van je lichaam.
Een tip van de wetenschap? Draag in de winter strakkere boxershorts, zodat je zaakje veel minder kan bewegen en voor pijnlijke situaties zorgen.
Een geruststelling? Stijgt de temperaturen dan groeit je snikkel in geen tijd weer uit tot zijn volle formaat. Nooit meer klagen over zweetballen dus, je kan niet alles hebben!

You May Also Like

Personal Trainer Romina Nagit neemt ons onder handen!

Om nu te stellen dat de lichamen van de Whatmatters redactie kathedralen zijn, dat ...

De top TINDER beroepen !

De Tinder TOP 10 Tinder, voor de Whatmatters redactie is het slechts een verre ...

Hosting door Fraai