DAAROM hebben mannen en vrouwen altijd gezeik in de wagen

Vrouwen, ze zijn zo agressief meneer! Voor de vrouwen – die stiekem meelezen – ons afmaken, dat beweren niet wij, maar dat beweert een studie! Zeker achter het stuur veranderen ze in bloeddorstige monsters, die vloeken als kinderen van de duivel en met hun middenvinger wapperen alsof het niets is.

Zo voorkom je drama in de wagen

Nu eigenlijk hebben we een beetje gelogen, want HAPPYCAR deed een onderzoek naar ruzies in de wagen. Daaruit blijkt wél dat 80% van de koppels weleens ruzie hebben in de wagen, die ideaal blijkt te zijn om de confrontatie aan te gaan. Uit een rijdende wagen springen zie je immers alleen in films.
Zij vroegen internationale experten dan ook naar 3 tips om ruzies in de wagen te voorkomen. Houd jullie vast dit zijn ze:

  • Accepteer de rijstijl van de chauffeur, ook altijd rijdt deze als een blinde mol of een gestoorde gek.
  • Beslis op voorhand of de GPS wordt gebruikt of niet.
  • Neem voldoende eten en drinken mee, een gebrek daaraan zorgt voor irritatie

Maar vooral besluit ook niet een meningsverschil dat al weken suddert even in de wagen te gaan uitvechten. Je brengt anderen in gevaar!
Ruzie+in+de+auto+47022

Sla elkaar niet het hoofd in

Nog enkele bijzonderheden uit de studie? Wil je echt vlammende ambras in de wagen, zoek je dan een Spaanse, want van hun furie is blijkbaar geen woord gelogen. Een Française moet er weinig voor onderdoen trouwens.
Het meeste leuter gaat over de GPS (?), maar ook de rijstijl en de snelheid zijn belangrijke bronnen van frustratie. Wil je geen gezeik? Neem zelf het stuur in handen, want als zij rijdt is de kans nog groter. Om af te sluiten nog een logische: hoe langer je rijdt, hoe meer ruzie. Misschien dat tripje richting Mongolië toch maar even uitstellen?
Bron: Happycar

You May Also Like

Goede voornemens? Die maak je zo!

Goede voornemens, iedereen maakt ze toch op het einde van het jaar? Gaan sporten, ...

De eerste zonnestraal door ons VELUX raam!

Mannen, wees op jullie hoede! De lente is in het land, de eerste zonnestralen ...

Fris en fruitig de week beginnen!

  Het weekend dat is pure ontspanning. Zo tegen de middag uit je bed ...

Hosting door Fraai