"Here comes the hot Maya Stepper" copyright Ini Kamoze

Rekels van onze leeftijd kennen vast wel het zinnetje: “Here comes the hotstepper”, een geweldige zin uit een liedje van de Jamaicaanse eendagsvlieg Ini Kamoze. En toch had Ini gelijk: Maya Stepper is inderdaad wel een heet ding!
Deze Duitse deerne is bovendien niet vies van een tikkeltje naakt en dan bedoelen we niet enkel de schouder. Hoewel ze meestal op het tropische Bali verblijft, waar ze ons verblijdt met leuke plaatjes op haar Instagram, was ze onlangs terug in onze contreien voor een fijne shoot voor Gooseberry Intimates. Lingerie dus! Probeer op de lingerie te letten, dan heb je altijd nog het excuus dat je een setje voor je vriendin/vrouw of bijslaapje aan het uitkiezen was!
Maya-stepper-gooseberry-intimates-man-man-15
Maya-stepper-gooseberry-intimates-man-man-11
Maya-stepper-gooseberry-intimates-man-man-8 Maya-stepper-gooseberry-intimates-man-man-10 Maya-stepper-gooseberry-intimates-man-man-4 Maya-stepper-gooseberry-intimates-man-man-1 duitse-maya-uit-de-kleren-man-man-1-1-1200x545-c
 

You May Also Like

Koude natte winter houdt warmvolle Charlotte Mewis niet tegen

Om wat te doen? Om te shooten als model! Hoewel het in de winter wat ...

#NoBraClub is de nieuwste trend op Instagram

Laat het duidelijk zijn, onze aandacht is meteen getrokken! Een halve eeuw nadat zo ...

Voor Joke Van de Velde mag Werchter een rib uit het lijf kosten!

Haar eerste ervaring op Rock Werchter mag iets kosten… Joke houdt niet van 4 ...

Hosting door Fraai