"Here comes the hot Maya Stepper" copyright Ini Kamoze

Rekels van onze leeftijd kennen vast wel het zinnetje: “Here comes the hotstepper”, een geweldige zin uit een liedje van de Jamaicaanse eendagsvlieg Ini Kamoze. En toch had Ini gelijk: Maya Stepper is inderdaad wel een heet ding!
Deze Duitse deerne is bovendien niet vies van een tikkeltje naakt en dan bedoelen we niet enkel de schouder. Hoewel ze meestal op het tropische Bali verblijft, waar ze ons verblijdt met leuke plaatjes op haar Instagram, was ze onlangs terug in onze contreien voor een fijne shoot voor Gooseberry Intimates. Lingerie dus! Probeer op de lingerie te letten, dan heb je altijd nog het excuus dat je een setje voor je vriendin/vrouw of bijslaapje aan het uitkiezen was!
Maya-stepper-gooseberry-intimates-man-man-15
Maya-stepper-gooseberry-intimates-man-man-11
Maya-stepper-gooseberry-intimates-man-man-8 Maya-stepper-gooseberry-intimates-man-man-10 Maya-stepper-gooseberry-intimates-man-man-4 Maya-stepper-gooseberry-intimates-man-man-1 duitse-maya-uit-de-kleren-man-man-1-1-1200x545-c
 

You May Also Like

Wordt het toch nog iets tussen tennisbabe Bouchard en haar grootste fan?

Er was eens…en ze leefden nog lang en gelukkig! Zo begint en zo eindigt ...

We blenden een knappe blogger, politica en advocate in spé! Resultaat, Eline Reygel

Zou het bestaan? Een ambitieuze jonge vrouw die weet wat ze wil, de pleuris ...

Vurige Kardashians uit de kleren in de sneeuw!

Kim, Kendall en Kourtney op hun best De Kardashians (of zijn het de Jenners?) ...

Hosting door Fraai