Column Mandy Ronda: Ons eerste mvv trio en ik heb al iemand op het oog…

Q: “Beste Mandy. Ik heb mijn vriendin zo ver gekregen om een man-vrouw-vrouw te doen, daar is ze mee akkoord gegaan. Er is iemand die daar wel interesse in heeft, een vriendin van mij. Op welke manier kan ik mijn vriendin dat het beste laten weten zonder haar boos te maken omdat ik met die vriendin van mij kom aanzetten?”

Oh boy… dus jij bent al gaan vissen in je eentje terwijl dit kennelijk jullie eerste trio met een dame erbij wordt..? Laten we één ding duidelijk hebben, bij een mvv trio is je GF de baas. Zij bepaalt wie bij jullie in bed aanschuift want als er tussen de twee dames geen klik is, it ain’t gonna happen. Ook niet als zij voelt dat het derde wiel meer geïnteresseerd is in jou dan in haar. Dat is te bedreigend.

Vraag je vriendin hoe zij het hele proces van naar een trio toewerken voor zich ziet. Hoe die aanloop en het trio er voor haar idealerwijs uitziet. Wil zij de leiding nemen en een vrouw uitkiezen die zij leuk vindt of wil ze het juist aan jou overlaten? Wil ze iemand die voor jullie beide compleet onbekend is of wil ze samen in jullie bestaande netwerk kijken wie misschien geschikt is? Wil ze het bij een éénmalig avontuur houden en dat jullie verder geen contact hebben met de betreffende dame daarna of staat ze misschien wel open voor iemand met wie jullie vaker plezier kunnen hebben als het klikt?

Stel dus vragen en leg de leiding hierin bij haar. Het is al spannend genoeg. Vertel vooral niet dat jij al met een ‘vriendin’ van jou hebt gepraat hierover zonder haar medeweten. Dat an sich kan al als vreemdgaan aanvoelen. Dan ben je ‘too eager’. Dit is een avontuur van jullie samen. Zolang zij jou daarin geen groen licht geeft om op eigen houtje te gaan jagen, doe jij nog helemaal niks.

Jij hebt je akkoord gekregen… and from this moment on, she’s in control… Wat wil zij? Als je haar wensen en grenzen respecteert en niks forceert of aandringt, is de kans het grootst dat ze zich veilig voelt, dat het haar bevalt en ervoor open zal staan vaker trio’s met je te hebben.

Enjoy 😉

xxx Mandy

IMG_20170630_095855_990Heb je een vraag voor onze sexpert Mandy? Stuur ze ons dan door op [email protected] of plof ze onder de column. Wij garanderen discretie.

Neem een kijkje op haar website en schrijf je in voor de gratis 21-daagse Masturbatie Challenge. FacebookInstagram

 

You May Also Like

Kijk uit met seksspeeltjes, ze houden je in de gaten!

Dat ‘Big Brother’ ons continu volgt, dat wisten we al langer, dat je voor ...

Stijlvol de gym in!

Een held: Dat ben je! De beslissing is genomen, je duikt de gym in. ...

8 kenmerken die aangeven dat ze een beest is in bed!

Of je verovering al dan niet een beest is in bed, het blijft altijd ...

Hosting door Fraai