Column Mandy Ronda: Hier worden alle vrouwen heet van …

Q: “Beste Mandy, mijn vriendin zegt wel eens dat ik vaker aan voorspel moet doen, om haar op te warmen. Maar eigenlijk weet ik niet zo goed wat ik dan allemaal kan/moet doen. Is er één ding waarvan elke vrouw opgewonden wordt?”

A: Lieve lezer. Je had waarschijnlijk sneller antwoord op je vraag gehad als je die gelijk aan je vriendin zelf had gesteld 😉 Zij weet immers zelf het beste wat zij zelf opwindend vindt. Communication = key. Een goed seksleven begint bij een goed gesprek.

Maar ik zal je vertellen waar álle vrouwen heet van worden! Want ja, mannen zijn nu eenmaal sportauto’s: ze zijn snel heet, trekken een korte sprint en bereiken de finish line, game over. Terwijl vrouwen diesels zijn; hun motor heeft meer tijd nodig op te warmen en kan dan ook langer door. En ze heeft wat meer tijd nodig haar motortje af te laten koelen.

Voorspel is een gek woord eigenlijk, want het veronderstelt dat wat onder ‘voorspel’ valt dus geen seks is. Alsof seks alleen de daad zelf is. Voorspel is onderdeel van het spel. En nee, niet altijd nodig. Een vluggertje kan ook heel geil zijn. Maar ook dan is er één goede trigger nodig to get her motor running…

Zo breng je haar direct in de juiste mood…

Vind een manier om haar ervan te overtuigen dat je haar wilt, dat je naar haar hunkert. Vrouwen willen niets liever dan zich gewild en begeerd voelen. Als jij kunt laten merken dat je intens naar haar verlangt en zij op dat moment de voor jou meest heerlijke vrouw ter wereld is, dan wordt het zonder twijfel direct heet in haar broekje. Vrouwelijke seksuele fantasieën focussen vooral op het gevoel van begeerd worden. Dat gevoel kan haar opwinding direct triggeren.

Zoen haar gepassioneerd in de lift op het moment dat de deuren dichtgaan. WhatsApp haar vanaf je werk elke stoute gedachte die bij je opkomt wanneer je je haar inbeeldt in een sportlegging, oversized t-shirt of dat ene sexy kanten setje. Geef je ogen goed de kost wanneer ze haar kleding uittrekt voor het douchen of slapen gaan. Als jij haar het gevoel kan geven dat ze jou gek maakt van verlangen zonder daar iets speciaals voor te hoeven doen, maar gewoon door wie ze is, hoe ze eruit ziet, hoe ze zich kleedt of hoe ze beweegt… dan is haar motortje gestart…

IMG_20170630_095855_990

Heb je een vraag voor Mandy? Stuur ze ons dan door op [email protected] of plof ze onder de column. Wij garanderen discretie.

Neem een kijkje op haar website en schrijf je in voor de gratis 21-daagse Masturbatie Challenge.

FacebookInstagram

You May Also Like

Hou je relatie spannend!

Het spannend houden in je relatie is niet evident. Die dekselse sleur weet je ...

Belfida l pure verwennerij uit een kaars!

Heb je nood aan wat tijd voor jezelf? Wie niet in deze hectische tijden! ...

BEWEZEN: Twee keer per week met je maten op café maakt je gezonder!

Sporten, op je eten letten, voldoende fruit en groenten (lees vitaminen) eten,…het draagt allemaal ...

Hosting door Fraai