Cathy van Cranenbroek heb je graag in je tuin zitten!

Waar we al die babes vinden? Bedrijfsgeheim sorry, al pikken we ze natuurlijk vaak bij de collega’s. Persoonlijk kennen we ze écht niet allemaal. Bij onze vrienden van Quote – die voornamelijk over de rijkste Nederlanders schrijven – pikten we deze keer Cathy van Cranenbroek op. Deze 20-jarige ravissante hinde, gooit niet enkel heel haar leven op de social media, ze is ook nog eens een miljonairsdochter. Jongere lezers, waar wachten jullie op? Toevoegen die handel!
Cathy’s leven bevat dan ook privéjets, dure wagens en het is nog eens een mooie verschijning om te volgen ook. Bovendien woont ze in België, misschien heb je dus wel een streepje voor.
Papa heeft overigens een bedrijf in tuinaccessoires en raad eens wie daar op de zijkant van de vrachtwagens ligt te pronken?  Meer of Cathy? Ze studeert business management in Utrecht, doet al eens wat hostessenwerk voor Versuz en profileert zich als influencer. Jullie weten dus waar je haar kan spotten!
Wet moeten wel even meegeven dat Cathy al een vriend heeft en het van respect getuigd geen loffelijke versierpogingen te ondernemen. Hou jullie dus maar gewoon bezig met haar te volgen op Instagram en wie weet ooit …
Wij proberen alvast een interview te strikken, want hier willen we het fijne van weten!


Foto’s: Instagram / Facebook

You May Also Like

Nieuw speeltje Vladimir Poetin is een bom!

En neen, hiermee gaat hij geen wereldoorlog ontketenen. Voetbalfans weten dat het WK van ...

Luciënne Verheem is het mooiste wat Rotterdam heeft te bieden

Het hoeft niet altijd Amsterdam te zijn als we naar onze Noorderburen trekken. Ook ...

Hosting door Fraai