Bye Bye condooms? Verzegel je fluit!

Ok, we geven het toe: koele minnaars waren we van het condoom. Zijn wij BLIJ dat we een vaste relatie hebben en ook nog echt tot de risicogroep behoren, zodat we dit rubbertje tegenwoordig achterwege kunnen laten!
DFeMPQxXcAEnJhz

Bye bye condoom?

MAAR voor al degenen die nog wel vrijelijk in het rond vogelen, ook voor jullie is er een oplossing: de JIFTIP. Let op, wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ziektes, ongevallen en zwangerschappen, het is maar dat jullie het weten.
De Jiftip verzegelt de urinebuis. De bedoeling is dat je je fluit voor de seks met dit spul verzegelt, zodat er niets meer uit kan. Redelijk lastig als je dringend moet plassen lijkt ons…
maxresdefault
Het wordt verkocht als een flexibele, klevende sticker die urine en zaad moet tegenhouden. Ze worden verkocht per 3 stuks en kosten 6 dollar voor een pakje. De fabrikant belooft alvast minder geklooi dan met rubbertjes.
Op de site zelf kan je alvast een disclaimer vinden, dat de Jiftip geen effectief middel is om zwangerschappen te voorkomen en het houdt ook geen ziektes tegen.
De slogan: ‘Feel you partner, Feel freedom, Feel safe’, mag op zijn minst dan redelijk misleidend genoemd worden, als je de kleine lettertjes gaat uitspitten. Meer weten? Op de site wordt stap per stap uitgelegd hoe je de Jiftip aanbrengt en gebruikt. Volgens de fabrikant hecht de sticker zich aan je huid en sluit het effectief de urinebuis af. Hoe je het spul eraf krijgt? Tja…
 

You May Also Like

Top Shelf 4 Men: specifiek smeren voor de man

Heren, een mannenhuid is anders samengesteld dan deze van je vriendin/vrouw of bijslaapje, moest ...

Verleid dames met A&F 'First Instinct'

Als er één geurtje was in onze topperiode waarmee wij menig harten sneller lieten ...

Verbrand door de zon? Deze tips maken het draaglijker!

Hoewel de zomer pas officieel op 21 juni ons land aandoet, kunnen we er ...

Hosting door Fraai