Arianny Celeste, de meest succesvolle RING BABE ooit!

Naast DJ zouden we ook graag bokser zijn. Niet voor al die klappen op onze muil, maar wel voor de ring babes natuurlijk! Nu zijn er ook wel minder gewelddadige sporten waar ze verschijnen, maar als we het doen, doen we het gelijk goed!
Arianny Celeste is zo een ring girl die het ondertussen tot model heeft geschopt, en eerlijk: we snappen wel waarom. Klein aandachtspuntje ze was ring girl bij het UFC, toch nog een stapje verder dan regulier boksen. Ze debuteerde in 2006, maar was ondertussen ook al in magazines als Maxim, FHM, Playboy en Sports Illustrated te spotten. Niet dat we die doorbladeren, maar we geven het maar even mee.
Celeste kaapte 3 keer de titel van ‘Ring Girl of the Year’ weg, was ondertussen ook te zien op de Amerikaanse televisie en schijnt nog over een goed hart te beschikken ook. Dit bedoelen we dan figuurlijk, want ze zet zich geregeld voor goede doelen in. Wat een droomvrouw!
Mispak je echter niet, het is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Zo werd ze in 2012 gearresteerd omdat ze haar toenmalige vriend Praveen Chandra een schop op zijn neus zou gegeven hebben. De arme jongen. Soit, ons lijkt dit alvast meer dan voldoende achtergrond info om in het Instagramprofiel van Celeste te duiken. Volg haar gerust, maar kijk uit voor je neus!

Today I choose happiness! I never really knew what that meant until I made the choice to condition my thoughts. I was pretty negative about certain things in my life and I never really noticed that I was taking a lot of things for granted. – I decided to change my thoughts. I wrote down everything I was grateful for: every opportunity, every smile thrown my way, my health, my family's health, my loyal friends, unconditional love from my dogs, and the list goes on. – I noticed myself becoming more and more happy, more grateful. Days are not always gonna be good, your job might let you down, things may not go your way, people may hurt you, but it's your choice on whether you let these things affect your happiness. – Today I choose happiness, and I truly believe that happiness is the sexiest thing a woman can wear! – Happy Monday! Change your thoughts and change your life! Have a great week! Love you. – @hollyparkerphoto @shophoneyluna

Een bericht gedeeld door Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) op

Latina butts make u go nuts! @vanessahanson @jamilletteg @lucianaandradeufc @ufc @ufcoctagongirls

Een bericht gedeeld door Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) op

Good morning. – @underground_nyc @bethanytownes

Een bericht gedeeld door Arianny Celeste UFC® (@ariannyceleste) op

You May Also Like

Wij eten een MNM met Nasrien Cnops

Nasrien Cnops, doet dat geen belletje rinkelen? Hoewel ze hartsgrondig beu is aangesproken te ...

Het eerste (bad-)interview: Miss Exclusive Kimbery Bosman

Het was ons een avondje wel. Met een dikke zwarte patserbak (nieuwe Jeep Wrangler Sahara) ...

Ibiza verkennen met knappe en unieke hippy chick Lisa Pennekamp

Ibiza, the sun always shines on Ibiza…wij worden in deze koude barre wintertijden alvast ...

Hosting door Fraai