Omdat we allemaal naakt geboren zijn!

Losjes in de broek, losjes in de bloes, iedereen doet maar. De tijd dat elke jonge hinde met een bh rondliep ligt achter ons en nee, dat vinden we niet persé erg. Sommige dames gaan echter nog een (paar) stap(pen) verder. Zij paraderen godganse dagen naakt rond, laten er foto’s van nemen en dumpen ze dan op Instagram. Meer nog, er zijn zelfs specifieke pagina’s voorzien om al die naaktheid tentoon te spreiden. Wat een schande!

Bare To Be Free is zo een pagina waar God fier op zou zijn. De dames dragen hier immers niets minder of meer dan enkel hun EVA-kostuum en uiteindelijk heeft onze grote scheppers ons toch zo op de wereld gezet, of zijn wij hier nu de enige die de bijbel zo interpreteren. Jammer van die enkele mannen die er ook tussen geslopen zijn, maar kom, die nemen we er wel bij. 

Soit, een heleboel gelul om maar weer eens te verantwoorden dat hieronder een aantal naakte vrouwenlijven volgen die jullie aantreffen op deze account. Het ene appeltje vinden we al wat sappiger om in te bijten dan het andere, maar ook dat had onze grote herder ongetwijfeld zo voorzien. Smakelijk!

You May Also Like

Goeieavond…Sarah Stephens is ons slaapmutsje op een maandagavond

En dinsdag en woensdag en donderdag en… Maak er maar gerust de hele week ...

Celine Koenraads, een sterk staaltje Nederlandse wilskracht

Dat Whatmatters ondertussen elke veldweg in Nederland kent, dat hoeven we de trouwe lezers ...

Interview kandidate Face of Ocean Couture by Whatmatters: Lio Van Hamme

Wie treedt er in de voetsporen van Laura Oliveira Granja? Komende zaterdag is het ...

Hosting door Fraai