7 tips om je voor te doen als een miljonair

Heb je eigenlijk geen nagel om aan je gat te krabben, maar wil je je voordoen als miljonair? Dat kan! Ofwel sluit je jezelf als redacteur aan bij Whatmatters, ofwel kan je met de onderstaande 7 tips, alvast een heel eind komen. Deze adviezen zuigen wij als gepatenteerde leeghangers natuurlijk niet zelf uit onze duim, maar komen uit The Millionaire’s Handbook: How To Look And Act Like A Millionaire, Even If You’re Not. Als je zo een boek al niet meer kan geloven, wat dan nog wel in dit tranendal.
1
Wil je het boek niet kopen omdat je A, geen miljonair bent en niet het geld er voor hebt, of B, niet kan lezen reken dan alvast op onderstaande tips. Bottomline komt het er op neer dat alles in deze wereld op perceptie rust en dat je je moet gedragen als een miljonair en omgaan met de juiste mensen om er eentje te worden.
Met een flinke portie bluf kom je al een heel eind en deze tips vullen dat naadloos aan:

  • Een gezonde uitstraling geeft je meer zelfvertrouwen en een beter uiterlijk. Een miljonair straalt zelfzekerheid en krachtdadigheid uit, dus dat komt van pas.
  • Koop minder, maar duurdere kleding. Koop 1/3de minder, maar geef er 1/3de meer aan uit dan een ander.
  • Praat zonder dialect of accent en blijf al helemaal weg van het straattaaltje dat overal wordt gebrabbeld tegenwoordig. Denk aan Jan Becaus of Wim De Vilder, als je een voorbeeld wil.
  • Word verzamelaar: of het nu over schilderijen, auto’s of vrouwen gaat, je wordt een verzamelaar met een eigen collectie.
  • Blijf bescheiden. Jij bent een wilde weldoener die graag wat over heeft voor een ander. Niet omdat het moet, maar omdat je erin gelooft.
  • Probeer er wat groter uit te zien. Blijkbaar zorgen wat extra centimeters voor meer uitstraling.
  • Een miljonair speelt geen voetbal! Tennis, hockey, paardrijden of racen, dat zijn de hobby’s van miljonairs. Kan je niet skiën? Begin maar als een gek te oefenen!

maxresdefault (1)
Meer? Koop het boek en lees je rijk!
Bron: Quote

You May Also Like

Deze waanzinnig en goedgevulde dure goodiebag krijgen alle Oscar-genomineerden

Helaas…geen Belgen vannacht die kans maken op misschien wel het belangrijkste beeldje in de filmwereld, ...

Doe eens heerlijk decadent op The Yacht Week!

Zin in het uitstapje van je leven. Met een jacht van festival naar festival, ...

Hosting door Fraai