6 levenslessen van een ultieme playboy

Nee, we hebben van weinig mensen lessen te leren. Niet dat we niet leergierig zijn, dat zijn we wel, maar ook koppig. Maar soms is de drang gewoon te sterk en kunnen we niet anders dan onze oren spitsen. Zeker als het over Porfirio Rubirosa – alleen de naam al – gaat, hebben de mensen onze aandacht. Deze ultieme playboy was misschien wel de grootste vrouwenmagneet van de eeuw. Nog nooit van gehoord? Google de rekel dan maar eens.
Wat je kan leren van dit legendarisch figuur? Wij filterden alvast 6 levenslessen uit zijn discours en geven je mee hoe je als gentleman en playboy door het leven kan gaan.
rubirosa 3

De 6 levenslessen van Porfirio

  1. Wees attent

Straal altijd speelsheid en joie de vivre uit, maar vooral wees attent. Houd deuren open voor vrouwen, steek sigaretten aan en geef aandacht. Hou focus en geef oprechte aandacht aan de mensen rondom je, zodat ze zich gewaardeerd voelen. Laat elke vrouw voelen dat ze de meest belangrijke persoon ter wereld is. Ben je in gesprek met een omaatje van 85 en komt er een babe van jewelste binnen, dan nog hou je je aandacht bij het gesprek.

  1. Wees altijd klaar

Je basisantwoord op alle vragen? Ja! Wees ook altijd klaar om alles wat op je pad komt aan te pakken. Hetzelfde antwoord hanteer je natuurlijk ook als een vrouw je meevraagt, dat spreekt voor zich. De mooiste dingen overkomen je wanneer je gewoon meegaat in de flow en dingen je overkomen. Hanteer altijd die open mindset.
rubirosa 2

  1. Vermijd verveling

Porfirio heeft zijn hele leven getracht verveling te vermijden. Hij zette geregeld alles op het spel om toch maar niet in routine te vervallen. Zo kwam hij terecht op verschillende continenten en was hij onder meer aan de slag als diplomaat, professionele polospeler, soldaat, politieke adviseur en racepiloot. Je moet het allemaal maar doen in één leven.
rubirosa 1

  1. Sloof je uit

Sloof je uit voor anderen en geef ze de tijd van hun leven. Zo creëer je zelf het momentum waarin wonderlijke dingen kunnen gebeuren en het geluk voor jou kiest. Als je daarvoor een rol moet spelen en alles uit de kast moet halen doe je dat, zonder jezelf al te veel vragen te stellen.

  1. Maak er altijd het beste van

Ook al lijkt de situatie uitzichtloos, maak er altijd het beste van. Zo openen zich altijd wel nieuw opportuniteiten die je kan grijpen en je een uitweg bieden.

  1. Wees altijd discreet

Ook al is je leven nog zo spannend, weet je een heleboel dingen over anderen en val je van de ene verbazing in de andere, wees altijd discreet. Blijf bescheiden en loop nooit op te scheppen. Je daden spreken voor zich en houd je ver weg van roddelen, want dat komt altijd als in een boomerang in je gezicht terug. Je houdt steeds je mond over wat er gebeurd is, knoop het in je ore

Mandatory Credit: Photo by REX (55937a) GIOVANNI AGNELLI GIOVANNI AGNELLI - 1975
Mandatory Credit: Photo by REX (55937a)
GIOVANNI AGNELLI
GIOVANNI AGNELLI – 1975

Bron: The Gentleman’s Journal

You May Also Like

Drink eerlijk, drink HONEST

Nee, we kunnen je geen antwoord geven op de vraag welk drankje we prefereren, ...

Heren dragen de schort!

Terwijl Jens zich veelvuldig ontpopt tot ware keukenprins, is dat deel van de woning ...

Twee hotspots, twee steden, twee keer geweldig

Shibui GENT Laten we met deze noodle pop-up in Gent beginnen, want voor je ...

Hosting door Fraai