5 natuurlijke supplementen die je seksleven boosten!

Natuurlijk is er Viagra en nog wel wat ander spul om je bedprestaties naar een hoger niveau te tillen, maar weet dat het ook natuurlijk kan. Het lijkt ons alvast veel gezonder en je moet geen uren met een stijve rondlopen. In Maxim wisten we alvast 5 natuurlijke supplementen te spotten die je prestaties en hopelijk ook je vriendin/vrouw/bijslaapje tot grote hoogtes stuwen. Nee, we hebben ze (nog) niet zelf geprobeerd, wij hebben andere dingen te doen, maar laat dat jullie vooral niet tegenhouden. Beelden kunnen doorgestuurd worden, wij geloven niemand meer op hun woord!

Vitamine D

Volgens een studie hebben mannen met een Vitamine D tekort, 32% meer kans op het falen van hun fluit op het moment suprême. Zonder Vitamine D krijg je simpelweg minder bloed naar je penis gepompt, waardoor die het durft laten afweten. De snoodaard! Vitamientjes slikken is dus de boodschap.

Geitenkruid

Nee, we verzinnen het niet. Nu is dit kruid wel beter bekend als Elfenkruid, maar de geiten zijn er dus gek van. We bedoelen dit overigens niet dubbelzinnig. De Chinezen gebruiken het al eeuwen om hun libido te boosten en hun penis langer stijf te houden. Wie zijn wij om daaraan te twijfelen.
C9SNQu4XkAAfH6z

Nicotinezuur

Sigaretten hebben hier niets mee te maken en hebben ook geen enkel effect, we geven het maar even mee. Van Vitamine B3 – de andere naam voor nicotinezuur – worden de seksuele hormonen gefabriceerd. Kalkoen, kippenborst, noten en champignons. Begin het maar al binnen te spelen als je geen risico wil lopen op een driekwartje.

Rode ginseng

Nood aan een stevig stormram, dan is rode ginseng wat voor jou. Naast een heilzame werking voor heel het lichaam, zou het ook een stuk langer duren voor je je kwakje lost. Dat beweren niet wij, maar een gesubsidieerde studie. Je zou er van kunnen blijven gaan. Waar zijn die pillen?!?

Gingko Biloba

Dit kruid zorgt al eeuwen voor een dopamine rush. Vrij vertaald je fluit wordt er zo hard van als een baseballknuppel. Kijk alleen uit als je ermee gaat slaan. Je wil natuurlijk niet de kaak van je lief breken, of wel?
vitamins-supplements-herbs_herbs_ginkgo-biloba_1440x1080_517019212
Bron l Maxim / Men’s Fitness

You May Also Like

5 tips om te scoren bij je schoonvader

Je schoonvader maakt of kraakt je, dus je zet maar beter je beste beentje ...

5 dingen die een man nooit moet doen tijdens de seks

Waarom wij zo graag Esquire lezen? Omdat ze gewoon een stichtend voorbeeld zijn. Geregeld ...

Verantwoord smeren met Sanctum

Als we een merk krijgen voorgesteld, zijn we meestal erg kritisch. Zeker met schoonheidsproducten ...

Hosting door Fraai