Een broertje en zusje voor World End's Rum

De beste rum ter wereld? Wel, wij zijn meer thuis in gin, maar als we naar het aantal weggekaapte prijzen kijken, moet de World End’s Rum toch wel in de buurt komen. Deze rum uit Trinidad/Barbados met Antwerpse roots krijgt er nu een broertje en een zusje bij: de Falernum en Tiki Spiced.

Prijzenpakker

De producent 2240 Social Club werkt hiervoor samen met de topbartenders Rob Biesmans (Koks & Tales) en Tom Neijens (The Drifter) en werden gisteren feestelijk voorgesteld in Bar ZAR in Antwerpen.
ALL3+background
Terwijl de eerste rum al grosierde in de medailles, zijn de verwachtingen bij de twee andere niet minder. “Voor beide recepten creëerden we eerst een behoorlijk complexe rumblend op maat. Daar lieten we dan Rob en Tom hun versie op los. Robs Falernum onderscheidt zich als echte smaakbom – niet te zoet of vlak zoals té vaak bij Falernumvarianten – die zeer intens is en zelfs wat pikant. Tom zet dan weer een zeer speciale Tiki Spiced op de markt; erg mooi en kruidig. Het kostte maanden bloed, zweet en tranen. Maar we zijn erg blij om de nieuwkomers eindelijk aan de wereld te kunnen voorstellen. En de eerste reacties op de cocktailcreaties die ze op basis van Falernum en Tiki Spiced aanbieden bij Koks & Tales en The Drifter waren al zeer lovend. Dat belooft dus voor de toekomst van onze familie. Wie weet doen we met onze blend nog wel eens iets anders”, geeft Lester Schutters van 2240 Social Club aan.


Deze rum kan je vinden in verschillende drankspeciaalzaken en natuurlijk in de betere bar. Voor ongeveer 35 euro tik je een flesje op de kop. Laat het smaken zouden we zeggen.
Facebook 

You May Also Like

Waarom Rome nog steeds dé citytrip is!

Rome of officieel Roma,…het is ondertussen twee jaar geleden dat we er nog eens ...

Top Tinderaars in RIO

Dat sporters er een gezonde seksuele appetijt op na houden, dat is al langer ...

De nieuwe Venice Moonphase Blue Gold Watch

Een leuk klokje kost vaak aardig wat centen, maar daar is bij Filippo Loreti ...

Hosting door Fraai