Verknoeit Kate Upton hier haar rug?

Dat je met een beetje make-up wonderen kan doen, dat weten we op de Whatmatters redactie al langer, maar daar gaat het hier niet om. Het gaat om de laatste nieuwe fitness video van Kate Upton. Het internet krijgt er geen genoeg van en dan kunnen wij niet anders dan er ook een stukje over brengen.

Slecht voor de rug

Waarom Kate Upton half de wereld over zich heen krijgt (figuurlijk)? Omdat ze de deadlift – zo heet de oefening op de video – compleet verkeerd uitvoert. Met een kromme rug overbelast je je rug onverbiddelijk, dat weten wij zelfs! Nu is het wel zo dat de oefening in het filmpje geen pure deadlift is maar een kBox-pull, toch weer net een ander toestel. De personal trainer zal echter wel 2 keer nadenken voor hij weer een filmpje post, want echt reclame voor zijn handeltje is het natuurlijk niet.

Bij de marine moet je zijn

Misschien daarom dat ze recent een workout sessie bij de marine verkoos? Hoewel dit eerder gebeurde ter ere van de ‘Marine Week’. Kate wist de sessie met de nodige moeite af te haspelen, maar voorwaar een knalprestatie. Haar vriend Detroit Tigers pitcher Justin Verlander, stond er van een afstandje naar te kijken, maar was naar verluidt wel fier als een gieter. Om onze eerste stelling van dit artikel te onderstrepen, geven we jullie hieronder een 3-tal Instagram foto’s mee van Kate, wanneer ze poseert in plaats van traint. Merken jullie het verschil?

@si_swimsuit

Een bericht gedeeld door Kate Upton (@kateupton) op

#HelloMonday

Een bericht gedeeld door Kate Upton (@kateupton) op

You May Also Like

Deze topless shoot ging even mis voor Kate Upton (Video)

Dat een model soms lijden moet, is algemeen geweten. Dat ze soms op onmogelijke ...

Vlaamse Pareltjes XXII : Anke Lauwers

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai