De schatten van ZOLDER

Twee zaken die mannen overal ter wereld boeien? Auto’s en vrouwen, niet noodzakelijk in deze volgorde overigens. Waar je deze beide zaken perfect gecombineerd ziet worden? In de tribunes en op de startgrid van autoraces natuurlijk. Ronkende motoren, blinkend metaal, pitspoezen en vrouwelijk schoon in de tribunes. Het is er allemaal op de 24 uur van Zolder en daar kon Whatmatters natuurlijk niet ontbreken.

24 uur van Zolder

Auto’s kijken is leuk, auto’s kijken is fun, maar om nu te zeggen dat we freaks zijn, dat nu ook weer niet. Dus besloten we in samenwerking met topfotograaf Stefan Alen onze tijd nuttiger in te vullen. Het spotten van vrouwelijk schoon en nieuw talent. Nu mogen wij gerust zeggen dat we er een neus voor hebben, maar de neus van Stefan moet zeker niet onderdoen.
Volledigheidshalve geven we jullie even mee dat Scuderia Monza by DVB Racing (Thiers H.-Thiers F.-Van Hooydonck-Magnus-Corten) het winnende team was. An sich niets bijzonders, maar het team had met Gilles Magnus wel de jongste winnaar ooit van deze race in zijn rangen. Met zijn 17 jaar kan je hem waarschijnlijk nog niet op de openbare weg spotten, maar dus wel op het circuit. Sterk werk! Maar nu dus over tot de orde van de dag. Het vrouwelijk schoon dat een bezoekje bracht aan deze race!

De 10 schatten op Zolder

Concreet spotte het arendsoog van onze fotograaf Stefan Alen, 10 ravissante, nieuwe gezichten. Stuk voor stuk superbolides met een blinkende carrosserie en heel wat pk’s onder de motorkap. Omdat we zoveel vrouwelijk schoon niet onopgemerkt voorbij kunnen laten gaan, vind je de dames hieronder netjes op een rijtje. Maar daar stopt het niet. De komende 3 dagen zetten we ze nog eens in de kijker via onze Facebook livestream, waarna dé SCHAT OP ZOLDER wordt verkozen. Deze ravissante dame gaat niet alleen met heel veel eer lopen, ze krijgt ook een fotoshoot aangeboden door Stefan Alen. Een reportage die natuurlijk ook te zien zal zijn op Whatmatters!
Hou onze Facebook de komende dagen in de gaten en stem op jouw favoriet. Morgen nemen de eerste 5 dames het tegen elkaar op, woensdag de volgende 5. Donderdag volgt dan de grote finale, waarbij één jongedame zich een jaar lang de fotogeniekste van de 24 uur van Zolder mag noemen. En nee, daar laten we zo’n schatten niet liggen!


Deze dames werden stuk voor stuk zorgvuldig geschoten door STEFAN ALEN!

acquaesapone

You May Also Like

Voor Mariska Riedijk nemen wij het openbaar vervoer

Zij die ons kennen denken ongetwijfeld dat we liegen. Wij en openbaar vervoer, het ...

Ravissante reisblogsters die je moet volgen op Instagram!

Nu houden we bij Whatmatters wel eens van een reisje, maar tegen de echte ...

We blenden een knappe blogger, politica en advocate in spé! Resultaat, Eline Reygel

Zou het bestaan? Een ambitieuze jonge vrouw die weet wat ze wil, de pleuris ...

Hosting door Fraai