Voor 850.000 euro een seksfeestje wanneer je maar wil!

Ben je gezegend met het libido van een Bonobo en pik je al weleens een seksfeestje mee? Dan is het nieuwe abonnement van SNCTM misschien wel wat voor jou. Als je heel wat geld te besteden hebt toch. Voor 850.000 dollar bieden ze je de garantie op een erotische feestje wanneer je maar wil, 24/24.

Een seksfeestje wanneer je maar wil

snctm_103_2217-r
SNCTM staat al bekend als organisator van hét beste seksfeestje in Los Angeles, maar kondigde nu in New York hun nieuwe dienstverlening aan. Slechts 3 gelukkigen maken kans om lid te worden van de super exclusieve Violet Key Benefactors. De eerste 2 plekken werden verkocht voor 298.000 en 362.000 dollar, maar het derde plekje moet dus nog een pak meer opbrengen.
snctm1a
Maar wat krijg je nu eigenlijk voor dat bedrag? Een persoonlijke erotische conciërge die je blijkbaar heel wat kan leren op het gebied van seks, toegang tot zoveel seksfeestjes als je aankan en natuurlijk het recht om op te scheppen. De toegang tot alle seksfeesten van SNCTM zijn ook inbegrepen en deze kosten normalerwijze toch ook 1.850 dollar per stuk.
Hieronder alvast een voorsmaakje.

 

You May Also Like

Pas op! Zo herkent ze uw overspel!

Of wij uit ervaring spreken, laten we even in het midden. Toch willen we ...

Bye bye zweetvoeten!

Met deze bloedhete temperature is het niet voor iedereen even evident om de voetjes ...

Wij zeggen 'JA' tegen gluten!

Vegan, glutenvrij,… het zijn termen die ons de laatste tijd maar al teveel rond ...

Hosting door Fraai