Kell's Advice: laat je kleerkast onder handen nemen en/of ga naar een MANNENEVENT!

Kell’s Advice – dressing well is a form of good manners

Ambitie en passie

Kelly Mariën, een spring-in-t-veld en ambitieuze jonge onderneemster startte begin mei, na anderhalf jaar voorbereiding, Kell’s Advice en noemt zichzelf uw persoonlijke kledingconsulente. Daar willen we natuurlijk meer over weten en een gesprek was dan ook het logische gevolg.
“Ik ben steeds gefascineerd en gepassioneerd geweest door mode. Mijn opleiding als kleur- en stijlconsulente en mijn job als styliste in verschillende winkels zijn de trigger geweest om de stap te zetten”, zegt Kelly Mariën.
“Ik zie zoveel mensen die niet durven winkelen, snel-snel winkelen of steeds naar het oude-vertrouwde grijpen. Ik wil hen uit hun comfort-zone halen. Ik wel ze leren kennen en vooral dat ze zichzelf leren kennen.”
En wie denkt dat Kelly enkel met vrouwen op stap gaat, die heeft het grondig mis!
fb logo

Een beleving: de Kell’s Experience

Shoppen moet een beleving zijn. Met Kelly wordt het een ontspannen dagje.
“De dag begint bij de klant thuis waar ik een wardrobe-check doe. Samen bekijken we welke outfits in de kleerkast hangen”’, zegt Kelly. Zo verneemt ze meer over de kleuren en voorkeuren, maar vooral over de motivatie achter die keuzes.
Over de middag, bij een gezonde lunch en babbel, vraagt Kelly verder door. Nadien kan de namiddag ontspannen én efficiënt shoppend doorgebracht worden en gaat Kelly samen met de klant op zoek naar de juiste outfits.

Personal Shoppen wordt echt persoonlijk

Haar doelpubliek is de drukbezette ondernemer, zowel heren als dames. Na de jaarlijkse ‘Kell’s Experience’ kunnen zij de rest van het jaar op Kell’s Advice rekenen om de outfits naar hen te brengen waar en wanneer het hen uitkomt.  Zo wordt en blijft het shoppen persoonlijk, want zeg nu zelf wat is er nu meer ontspannen dan thuis zelf je outfits kiezen.
Eigenlij moet je dus zelfs nooit meer de moeite doen om winkelrekken te gaan uitspitten!
20170510_064332273_iOS

Gift boxes

Kell’s Advice werkt eveneens met gift boxes zodat iedereen kan kennis maken met haar concept. “Het is een gemakkelijke manier om mensen op een unieke manier te verrassen met een complete beleving. Ik denk dan aan incentives voor werknemers, relatieschenken voor klanten en leveranciers of als leuke teambuilding, maar ook als geschenk voor eender welke gelegenheid en voor iedereen”, vertelt Kelly.
Wie ons volledig vrijblijvend eentje cadeau wil doen, omdat onze artikels in de smaak vallen: we geven jullie met plezier het adres van de redactie!

_GES6214-bewerkt

Events

“Ik wil ook de professionals in de mode-industrie bijstaan met mijn diensten. Zo organiseer ik op aanvraag verschillende events: late-night shoppings, modeshows en styling-workshops in winkels. Elke retailer die een meerwaarde aan zijn klanten wil bieden kan mij, volledig vrijblijvend, contacteren voor een kennismakingsgesprek.
 

Kell’s Men Cave – where manly men do manly things

Enkel voor heren

Het eerst volgende event is een Late Night Event exclusief voor mannen. Donderdag 7 september in Hotel Les Nuits in de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen kunnen mannen komen genieten van de mannelijke dingen die het leven te bieden heeft.  
IMG_1682
“Ik koos dit ‘enkel mannen’ concept omdat er reeds zoveel voor vrouwen wordt georganiseerd”, aldus Kelly.  “De man blijft een beetje in de kou staan als het aankomt op lifestyle en genieten”, gaat Kelly verder, “tijd dus om hier verandering in te brengen!”.
Daar kunnen we niet meer dan ‘AMEN’ op zeggen!
14055020_1052060084900903_7085257038892417749_n

Een beleving

Ook dit moet een absolute beleving zijn.  Van op de parking tot aan de inkom vervoerd worden in een snelle wagen, genieten van een echte Cubaanse sigaar en aangepaste rum, kostuums en schoenen op maat, exclusieve accessoires, een barbier,… dit allemaal in een mannelijke, ongedwongen en luxueuze sfeer.
Count us in!

Kell’s Personal Travel Shopper

Kies voor een weekend vol luxe , verwennerij en natuurlijk shoppen in een volledig andere setting, droom alvast maar weg van Parijs, Londen, Milaan…
Kell’s regelt alles voor jou van bij je vertrek thuis tot op je bestemming en terug.
Meer weten? Neem een kijkje op de site, Facebook en Instagram!
Foto’s: Lieven Lens

You May Also Like

GITA, de zelfrijdende koffer!

Het is dat Jens al op Snowbombing zit, want de Piaggio Fast Forward had ...

Whatmatters interviewde top bartender DRIES BOTTY

De helden van deze tijd? Koks, zonder twijfel, maar of bartenders en cocktailshakers daar ...

De mixology box van Ralph Lauren

Nu kennen we Ralph Lauren uiteraard wel, maar af en toe weet een label ...

Hosting door Fraai