2 knappe Vlaamse jongedames mogen in Miami gaan shooten bij topfotograaf Alex Manfredini!

Alex Manfredini, topfotograaf uit Miami, die o.a. de shoot “50 shades of Grey” op zijn naam heeft staan, was afgelopen weekend in België om een paar bekende en wat nieuwe gezichten in de modewereld te fotograferen. Alex hoste ook  afgelopen zaterdag 19 augustus de Fashion Industry party in de Marquee Herent. Een party die gehouden werd ter ere van zijn bezoek en georganiseerd werd door Dennis Black Magic. Wie meer wil weten over een leven tussen mooie dames, wuivende palmbomen en zwoele stranden, moet zijn interview maar eens even nalezen. Onze gedachten zijn alvast even in Miami en wij zijn alvast de volgende wereldberoemde woorden van Will Smith over de zwoele stad nooit vergeten…’Yo I heard the rain storms ain’t nuttin’ to mess wit, But I can’t feel a drip on the strip, its a trip. Ladies half dressed, fully equipped, And they be screamin’ out “Jens, we loved your last…!”

21017884_265339903958909_1622253783_o
Ok, dat laatste was gedroomd! Wij zitten dan ook boordevol dromen, net als de zovele jonge meisjes die hoopten geshoot te mogen worden door Alex en zijn team. Zeven knappe dames werden weerhouden en twee daarvan hebben nu zelfs een officiële uitnodiging gekregen om het in Miami te mogen gaan waarmaken. Niemand minder dan Erika Helsen en Fatma Persoons, twee knapperds die al verschillende keren op Whatmatters zijn verschenen, zijn de uitverkoren knapperds die onder een stralende, zwoele zon, bij zonsondergang op South Beach of in één van de vetste clubs op Ocean Drive voor de lens mogen poseren. Een lens die ondertussen ook al wereldberoemde celebs als Khloe Kardashian, Sofia Vergara of Shakira in verschillende poses mocht vastleggen! Wij blijven het alvast met onze ogen wijd open volgen! Succes Erika en Fatma!

21074050_265340613958838_970434347_n
   

You May Also Like

Wat een mediastunt: Win een auto én de Vlaamse Naomi Campbell!

Wie ons een beetje volgt weet dat we én houden van mooie wagens én ...

Jessica Lesca's killerbody gaan we nog vaak zien!

De tijd wij dachten dat Britse vrouwen zo lelijk als de nacht zijn lijkt ...

Transgender Valentina Sampaio moet Victoria’s Secrets imago opsmukken

Helpt zij de tegenvallende verkoopresultaten? Het zit Victoria’s Secret niet mee. Terwijl ze meer en ...

Hosting door Fraai