2 broertjes/zusjes voor L'épicerie du Cirque: BAR PALMIER & MOSS FOODBAR

Ja, we hadden er moeten zijn, maar familiale verplichtingen in mijn geval en een tripje in een 2pk’tje door Frankrijk in Jens zijn geval, hielden ons weg bij de spectaculaire opening van BAR PALMIER. Ongetwijfeld een nieuwe hotspot in de Volkstraat, ontsproten uit de kokers van de rekels achter L’épicerie du Cirque. Die hadden aan 1 zaak niet genoeg en baten er nu in één klap nog 2 extra uit. Want naast deze gezellige bar, opent ook nog Foodbar Moss de deuren. Kwestie van bezig te blijven waarschijnlijk.

Een fijne foodbar

Nu was er al wel Comptoir, een delicatessenzaak die al tot een foodbar was uitgegroeid en nu dus een paar deuren opschuift en als Foodbar Moss verder door het leven gaat. Je mag je verwachten aan fijne, trendy ontbijt- koffie en lunchzaak met speciale koffies, slaatjes en glutenvrije alternatieven.
20245560_502440686775900_3517862983169136748_n
Daarnaast zwiert dus ook Bar Palmier de deuren open. Hou je van een glaasje wijn, craftbier en andere minder bekende bieren, dan zit je hier zeker en vast op je plek. Een ongedwongen setting en heel wat ontdekkingen die op je liggen te wachten.
Uiteraard kan je bij Dennis Broeckx en Ellen Destuyver in L’épicerie du Cirque nog steeds op sterrenniveau tafelen, maar het aperitief kan je nu perfect een deurtje verder nemen. Wij gokken alvast dat ze 2 vaste klanten bij hebben, wie weet houden we er wel onze volgende Whatmatters redactievergadering. Ik kijk er nu alvast naar uit. Een review volgt alvast binnenkort!
20638563_286543475157267_3274147117901752092_n
FacebookInstagram

You May Also Like

De Kleine Zavel kaapt titel 'Beste Restaurant' weg op Hospitality Awards

De Post, het zijn knoeiers… althans daar gaan we toch vanuit. Ongetwijfeld hebben ze ...

Wij gaan voor een DINNER ON A LAKE

Hadden we het gisteren nog over een heel bijzonder hotel, dan gaan we het ...

Whatmatters achter de schermen bij de nieuwe carrière van Jill Huygens

“Ik ben Jill en ik krijg altijd wat ik wil!”…zo opende vorig jaar het eerste ...

Hosting door Fraai