Worden LED-wimpers de nieuwe trend?

18557405_634825686720585_1548002929785595719_n

Trends – de ene al wat bijzonder dan de andere – komen en gaan. Ook deze trend waait ongetwijfeld over, of dat mogen we toch op zijn minst hopen. Want om nu onze wimpers van ledverlichting te voorzien, nee, daar staan we niet om te springen. Toch zouden LED lashes wel eens de nieuwe hype kunnen worden voor vrouwen én mannen…
De F.Lashes komen uit de koker van designer Tien Pham uit Zweden, die de valse wimpers in heel wat kleurtjes op de markt brengt. Wil je nog meer opvallen dan zijn er ook wimper met een heel kleurspektakel. Op den duur heb je wat weg van een kerstboom, maar dat zal ongetwijfeld de bedoeling zijn.
19665363_653282844874869_2096835202810838754_n
De F.Lashes worden van stroom voorzien door een horlogebatterij die je met een haarspeld achteraan je hoofd vastmaakt, dat dan ook nog…
De wimpers zijn herbruikbaar en kunnen met de standaard lijm. Ook zweet en warmt zouden geen effect hebben. Gelukkig maar, je wil natuurlijk niet tijdens je dansje geëlektrocuteerd worden door je wimper!

tien-pham

Momenteel zitten de wimpers nog in prototype fase, maar de Kickstarter-campagne die loopt heeft ondertussen meer dan genoeg roebeltjes opgebracht. Voor 40 dollar haal je in januari 2018 een paar in huis. Nog even geduld dus voor je kan gaan shinen!
 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Voetbal als een echte captain met de 'CR7 CHAPTER 6: BORN LEADER'

De tijd dat wij nog pronkten met onze voetbalschoenen is echt wel voorbij. Waar ...

Is de vaginalijm effectief op komst?

In onze zoektocht naar boeiend nieuws botsen we toch soms op een nieuwtje, waar ...

Piloten weten waarom

Zeggen dat het Zwitserse Longines wel wat historie met zich meedraagt is nog zacht ...