Worden LED-wimpers de nieuwe trend?

18557405_634825686720585_1548002929785595719_n

Trends – de ene al wat bijzonder dan de andere – komen en gaan. Ook deze trend waait ongetwijfeld over, of dat mogen we toch op zijn minst hopen. Want om nu onze wimpers van ledverlichting te voorzien, nee, daar staan we niet om te springen. Toch zouden LED lashes wel eens de nieuwe hype kunnen worden voor vrouwen én mannen…
De F.Lashes komen uit de koker van designer Tien Pham uit Zweden, die de valse wimpers in heel wat kleurtjes op de markt brengt. Wil je nog meer opvallen dan zijn er ook wimper met een heel kleurspektakel. Op den duur heb je wat weg van een kerstboom, maar dat zal ongetwijfeld de bedoeling zijn.
19665363_653282844874869_2096835202810838754_n
De F.Lashes worden van stroom voorzien door een horlogebatterij die je met een haarspeld achteraan je hoofd vastmaakt, dat dan ook nog…
De wimpers zijn herbruikbaar en kunnen met de standaard lijm. Ook zweet en warmt zouden geen effect hebben. Gelukkig maar, je wil natuurlijk niet tijdens je dansje geëlektrocuteerd worden door je wimper!

tien-pham

Momenteel zitten de wimpers nog in prototype fase, maar de Kickstarter-campagne die loopt heeft ondertussen meer dan genoeg roebeltjes opgebracht. Voor 40 dollar haal je in januari 2018 een paar in huis. Nog even geduld dus voor je kan gaan shinen!
 

You May Also Like

Fout, Fouter, Foutst! Dit is de XXX-parodie op Fortnite! (trailer)

Welke heupwiegende dansjes zouden ze hiervoor uitgevonden hebben? Noem iets succesvol of een hype ...

Marvel-fans opgelet! Hier is de Spiderman watch!

Maar voor je denkt dat je deze effe kan aankopen bij de plaatselijke juwelier…het ...

We can be heroes!

Met een merknaam Weirdos & Heroes is het duidelijk! Je mikt op aandacht van ...

Hosting door Fraai