Vers & sappig: The Juicery

Meer en meer mensen kiezen voor een gezonde levensstijl, niet dat wij daarvoor plooien maar we kunnen er wel begrip voor opbrengen. Nu hebben wij sowieso al weinig tijd om gezond te koken en te leven, maar de cold pressed juices van The Juicery zouden weleens de oplossing kunnen gebruiken.
14883464_884486565021539_3143772134518753238_o

Een flesje bomvol vitaminen

Met een flesje van 500 ml krijg je een bom aan vitaminen, mineralen en antioxidanten binnen. Eén flesje bevat maar liefst 1,2 kg aan biologische groenten en fruit. Waanzin! Je kiest simpelweg het sapje dat bij je behoefte past en klaar. Dankzij de Amerikaanse koude pres bevatten de sapjes maar liefst drie tot vijf keer meer voedingsstoffen en enzymen dan anderen.

De sapjes zijn puur en onversneden RAW, wat de liefhebbers ongetwijfeld zal doen watertanden en wat de ervoor zorgt dat alle vitamientjes behouden blijven. De productie van al deze sapjes gebeurt met de hand in Gent en wordt vervolgens vers in de verdeelpunten aangeleverd, dag na dag. Bestellen kan overigens online of in verschillende winkelpunten die binnenkort wellicht online te vinden zijn.
14125594_846390922164437_5428935462027728977_o
Ondertussen zijn er juices, powershots, volledige kuren en zelfs thee van The Juicery verkrijgbaar. Voor wie wil starten met een gezonde levensstijl zouden deze sapjes wel eens het begin kunnen betekenen!
Onze favoriet? Forever Young, maar dat kan ook aan onze mindset liggen natuurlijk…
FacebookInstagram
 

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Party boat

Bij Whatmatters hebben we wat met water. Niet dat we dat veelvuldig drinken maar ...

Bootje varen op een hoger niveau

Als je wat roebels over hebt en deze vlotjes over de balk wil smijten, ...