Van Sahara Ray krijg je ongetwijfeld warm!

Veel meisjes/vrouwen zouden graag in haar plaats zijn, daar zijn we zeker van. Sahara Ray is immers de ex van Justin Bieber. Deze wener ontpopte zich de voorbije jaren tot een ware popster, met nog bitter weinig haters. Chapeau!

Uiteindelijk werd ze aan de kant geschoven, maar uiteraard beschikt Sahara nog steeds over de nodige troeven. Dit Australische model showt geregeld haar quasi perfecte lichaam en dat mag soms wel eens halfnaakt zijn. Het Australische model brengt heel wat tijd op Hawaï door, waar haar vader verschillende surftitels op zijn naam wist te schrijven.

Een eigen swimwear label kon natuurlijk niet uitblijven en je ziet haar dan ook geregeld haar eigen ‘Sahara Ray Swim’ collectie showen. Nog een leuk wist-je-datje? Voor Bieber had ze ook al een relatie met Cody Simpson. Moest je die niet kennen, dat is geen schande. Soit: over naar de foto’s!

No filter. Vibes tho

Een bericht gedeeld door Sahara Ray (@sahara_ray) op

Bali/a>

Een bericht gedeeld door Sahara Ray (@sahara_ray) op

Not yours

Een bericht gedeeld door Sahara Ray (@sahara_ray) op

In my element @ambalamavilla

Een bericht gedeeld door Sahara Ray (@sahara_ray) op

Een bericht gedeeld door Sahara Ray (@sahara_ray) op

You May Also Like

Deugnietje Julia Rose tovert instant een lach op ons gezicht

Rose is een zotte doos… Julia Rose, wie haar volgt op Instagram weet dat ...

Cindy Debue, een knappe en veelzijdige Flandrienne

Het zijn speciale weken. Onze (sociale) media wordt overstelpt met berichten en hastags #MeToo. ...

King Edwards Queen…Ines De Vos!

Weet je nog niet wat doen vanavond? Haal je beste dansbenen uit de kast ...

Hosting door Fraai