Titolo x New Balance 247 'Deep into the blue'

Omdat het niet altijd adidas en Nike moeten zijn die in de spotlights staan, kiezen we deze keer eens voor een puik paar van New Balance. Nu ja, het gaat eigenlijk om een collab met Titolo. Deze week werd immers de Titolo x New Balance 247 ‘Deep into the blue’ gereleased.
titolo-new-balance-deep-into-the-blue2

Zomers

Voor degenen die niet weten wie of wat Titolo is, dit is de toonaangevende sneakershop van Zwitserland. Zo, nu zijn jullie ook weer helemaal mee. Eerder ging de retailer ook al een samenwerking met Diadora aan. De nieuwe sneaker heeft een blauwe suède upper, die wordt gecombineerd met lavendelkleurige accenten. Ook de heel tabs zijn in dezelfde kleur uitgevoerd. De perfecte sneaker om op een zomers terras cocktails te nippen.
titolo-new-balance-deep-into-the-blue5
De sneaker is momenteel beperkt verkrijgbaar in een aantal geselecteerde shops, dus een paartje bemachtigen zal nog niet zo simpel zijn. Maar we zouden Whatmatters niet zijn, moesten we geen online adresje hebben gespot waar je deze sneakers voor 119 euro op de kop kan tikken.
MRL247TI_TitoloxNB_04

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een badpak met borsthaar!

Trends komen, trends gaan, maar als deze doorbreekt dan is het einde helemaal zoek. ...

Chopard komt met bruut gelimiteerd klokje met brandstofmeter

30 jaar partnership met de Mille Miglia-rally vier je zo! Het Zwitsers horlogemerk Chopard ...

Spieren en een bikini: Joyce van Egmond

We kunnen wel heel snel lopen! Bon, omdat we niet vies zijn van want ...