Texas Coffee, niet zomaar een koffiezaak!

Nee, een koffiebar openen kan je nog bezwaarlijk origineel noemen, en toch…Soms slaagt er nog eentje in het verschil te maken. Volgens ons mag je TEXAS COFFEE daar gerust toe rekenen. Waarom? Omdat ze er niet alleen de duurste koffie ter wereld hebben, maar ook de gevaarlijkste en bijvoorbeeld koffie in een ijshoorntje.

Originele koffie

Buiten voor een rijke variëteit aan koffie kan je bij de koffiezaak ook terecht voor een ontbijt. De hele dag trouwens smul je er van een Amerikaans ontbijt, dat wel wat calorieën telt.


De bijzonderste specialiteiten op de kaart? De Biohazard zou de dodelijkste koffie op de aardbol zijn. Je krijgt er maar eentje en de koffie is enkel 18+. Zes kopjes zouden genoeg zijn om een olifant of een volwassen man te vellen… Daarnaast heb je er ook nog de Kopi Luwak, al meermaals uitgeroepen tot beste koffie ter wereld en de Black Ivory. Deze koffie is de duurste meest en meest zeldzame koffie ter wereld. Deze bonen zijn immers eerst verteerd geweest door een olifantenmaag. Deze minder bitter koffie is beperkt verkrijgbaar en één kopje komt op 60 euro.
19702465_1736094103358108_842231109453578403_n
Ben je toe aan een koffie en wat bijzonders, dan is deze nieuwe zaak in Antwerpen zeker het proberen waard. Ongetwijfeld neem je er ontelbare Instagram proof foto’s en ja, ook mannen kunnen daar mee uitpakken.
FacebookInstagram

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De Serre geeft een openingsfeest!

Als het goed is dan ken je de gloednieuwe creatieve hotspot DE SERRE in ...

Zwarte rook op het dak van Brouwerij De Koninck

Dat het bruist rond Brouwerij De Koninck, dat is nog zacht uitgedrukt. Het stoffige ...

Whatmatters trekt weer naar SNOWBOMBING

Liefhebbers van Whatmatters herinneren zich het ongetwijfeld nog wel: Jens maakte vorig jaar Snowbombing ...