Stijlvol en betaalbaar: Crownarch watches!

Eerlijk, wij zijn de tel kwijt als het op horlogemerken aankomt, maar het zijn er in elk geval heel wat. Dagelijks blijven we er nog nieuwe ontdekken die de moeite waard zijn en daar is CROWNARCH er zeker en vast eentje van.
Crownarch-Chronograph-Watch-Collection-06

Betaalbaar en stijlvol

Het leuke aan Crownarch? De klokjes zien er veel duurder uit dan ze zijn! Qua design spelen ze in elk geval boven hun prijscategorie. Het gaat hier om een collectie van 5 charismatische horloges die rond elke pols een plaatsje verdienen. Stuk voor stuk komen de pareltjes op 145 pond, wat geen geld is.
CyNwsPdWQAERa3f
Het meest opvallende aan deze uurwerken? Dat moet de Milanese mesh strap zijn. Het is eens wat anders dan een lederen of metalen bandje en komt heel luxueus en stijlvol over. Aangezien er verschillende kleuren beschikbaar zijn, vind iedereen ongetwijfeld wel een chrono naar zijn smaak. De klokjes worden gratis bij je thuis geleverd in een mooie houten box.
Op zoek naar een uurwerk dat geen gat slaat in je budget, maar waar je ongetwijfeld wel mee opvalt? Zet dan Crownarch maar op je lijstje!
18278624_1337127733044649_3702545453224969888_o
Instagram – Facebook

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

momo-challenge

Beware of The Momo-challenge

Mysteries, geheimen en spookverhalen .. ze zorgen er steevast voor dat het bloed net ...

Design voor avonturiers…Mister C. test de LamZac

Je hebt zo van die dagen dat je brein er niet geheel bij is ...