Renard Watches: verleidelijk, gracieus en wild

We hebben best wel wat fijne horlogemerken in België, maar als we objectief en eerlijk zijn, moeten we met pijn in het hart toegeven dat er (nog) veel meer keuze is bij onze noorderburen. Die dekselse wereldveroveraars waren altijd al iets grotere handelaars en ondernemers als wij Belgen.
1_edit

Betaalbare luxe

Eén van die puike horlogemerken is zonder twijfel Renard. Hoewel de naam niet echt Nederlands aandoet, zijn de heren achter het merk al jaren bezig met horloges en konden ze in 2014 hun droom waarmaken: een eigen label!
Een tijdloos design, waarbij de mosterd wordt gehaald uit klassiekers uit het verleden, wordt bij Renard gecombineerd met moderne technieken en een eigentijdse uitstraling. Klokjes voor mannen die een eigen wil hebben, zelfverzekerd zijn en hun eigen stijl willen uitdrukken. Waar die vos vandaan komt? Simpel, een vos is wild, gracieus en verleidelijk, moeten we nog meer vertellen?
Renard-B&S (8 van 35)
 

Grande Cronograph Collection

Onze favoriete modellen vind je alvast terug in de Grande Cronograph Collection. Kwalitatieve modellen met uitstraling tegen een wel heel fijn prijskaartje. Het gaat hier om Quartz horloges die met de grootste zorg zijn afgewerkt en dat merk je rond je pols. Bij het bandje heb je de keuze tussen staal of Italiaans kalfsleder gemixt met suède. De echte liefhebber gaat natuurlijk voor beide en wisselt geregeld af.
Renard-B&S (8 van 35)
Het licht gebold en verticaal geborsteld glas van Duitse makelij geeft deze horloges nog wat extra uitstraling. Uiteraard is er ook een 24-uur aanduiding, stopwatch en zelfs een tachymeter voorzien. Onze persoonlijke favoriet de Grande Black Gold Veau Brown heb je al voor amper 229 euro rond je pols hangen. Geen geld voor zoveel elegantie.
 
FacebookInstagram
 
 
 
 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Geef eens een gepersonaliseerde vinylplaat cadeau

Als we je ons één ding niet gaat kunnen verwijten is dat we je ...

In de voetsporen van grootvader Jules

Belgen met een verhaal Belgische horloges, je komt ze niet zo vaak tegen. Belgische ...

Retro design voor Iphone 7 Plus

Wie kent er Macintosh nog? Wij leerde het gekleurde appeltje voor het eerst kenner ...