Renard Watches: verleidelijk, gracieus en wild

We hebben best wel wat fijne horlogemerken in België, maar als we objectief en eerlijk zijn, moeten we met pijn in het hart toegeven dat er (nog) veel meer keuze is bij onze noorderburen. Die dekselse wereldveroveraars waren altijd al iets grotere handelaars en ondernemers als wij Belgen.
1_edit

Betaalbare luxe

Eén van die puike horlogemerken is zonder twijfel Renard. Hoewel de naam niet echt Nederlands aandoet, zijn de heren achter het merk al jaren bezig met horloges en konden ze in 2014 hun droom waarmaken: een eigen label!
Een tijdloos design, waarbij de mosterd wordt gehaald uit klassiekers uit het verleden, wordt bij Renard gecombineerd met moderne technieken en een eigentijdse uitstraling. Klokjes voor mannen die een eigen wil hebben, zelfverzekerd zijn en hun eigen stijl willen uitdrukken. Waar die vos vandaan komt? Simpel, een vos is wild, gracieus en verleidelijk, moeten we nog meer vertellen?
Renard-B&S (8 van 35)
 

Grande Cronograph Collection

Onze favoriete modellen vind je alvast terug in de Grande Cronograph Collection. Kwalitatieve modellen met uitstraling tegen een wel heel fijn prijskaartje. Het gaat hier om Quartz horloges die met de grootste zorg zijn afgewerkt en dat merk je rond je pols. Bij het bandje heb je de keuze tussen staal of Italiaans kalfsleder gemixt met suède. De echte liefhebber gaat natuurlijk voor beide en wisselt geregeld af.
Renard-B&S (8 van 35)
Het licht gebold en verticaal geborsteld glas van Duitse makelij geeft deze horloges nog wat extra uitstraling. Uiteraard is er ook een 24-uur aanduiding, stopwatch en zelfs een tachymeter voorzien. Onze persoonlijke favoriet de Grande Black Gold Veau Brown heb je al voor amper 229 euro rond je pols hangen. Geen geld voor zoveel elegantie.
 
FacebookInstagram
 
 
 
 

You May Also Like

Whatmatters gaat met de Thule Subterra op pad!

Terwijl Jens zijn laatste dagen in Ibiza spendeert, is hij ongetwijfeld al op zijn ...

De wheeler van Guardo

Bij Whatmatters weten we leuke gadgets wel te waarderen. Nu hebben ze er bij ...

Whatmatters leert je NAT scheren!

Ga altijd voor nat! Als je je de vraag stelt waarom we nat scheren verkiezen ...

Hosting door Fraai