Probeer haar maar te volgen: Vanessa Kerkhofs!Van Limburgers wordt al weleens beweerd dat ze wat trager zijn. Nu, dat kunnen we bij deze weer eens ontkrachten. Spring-in-‘t-veld Vanessa Kerkhofs leek wel een spraakwaterval, waar amper een speld tussen te kregen viel. Nu, dat vonden we niet zo erg want deze ravissant deerne had best wel wat te vertellen. Onderbreken was geen optie, een eigen mening hebben een must, maar plezierig was het onderonsje zeker en vast. Maar oordelen jullie vooral zelf, dat zou Vanessa ook willen! 
Ok, Vanessa laat je maar helemaal gaan: wie ben je?
Ik ben Vanessa! 29 jaar jong en ik woon in Limburg. Ik ben een zeer creatief persoon, dat is 1 van de redenen waarom ik zo graag bezig ben met modellenwerk. Muziek is 1 van mijn andere verslavingen, ik hou ervan om naar concerten te gaan, zing een beetje en speel af en toe wat piano. Mijn andere verslaving is zonder twijfel reizen! Ik reis zoveel als ik kan, omdat ik ervan hou om nieuwe plaatsen en andere culturen te ontdekken. Londen is mijn favoriete plek op deze wereld! Ik werk met kinderen van 2,5 tot 12, een geweldige job! Fotografie vind ik top en erg boeiend, daarom is het een andere hobby van me. Fotoshoots zijn fun … Creatieve beelden maken, samenwerkingen en fashion: daar word ik gelukkig van! Het meest belangrijke in het leven is plezier maken en gelukkig zijn. Daarom doe ik dit alles zo graag!
19549627_10155466085519583_704169662_o
We beginnen bijna zelf van vrolijkheid in het rond te stuiteren: aanstekelijk! Hoelang ben je al bezig met modellenwerk?
Dat doe ik nu dik een jaar!
En hoe ben je daar ingerold?
Het is eigenlijk allemaal begonnen nadat ik meedeed in een tv-reclame van Delhaize in 2015. Het team dat die reclame maakte bestond uit erg professionele mensen. Het waren zij die me zeiden dat ik over veel charisma beschik en dat ik goed overkom op het scherm. Zij hebben me overtuigd dat ik iets met die feedback moest doen. Een aantal van hen hebben me toen geholpen om mijn eerste stapjes in de modellenwereld te zetten.


Jens, we moeten dringend naar de Delhaize jongen, inkopen gaan doen! En naast je charisma, wat zijn nog je sterke troeven?
Ik ben een zeer volhardend iemand. Als ik iets wil, ga ik er ook voor, zelfs als dat betekent dat ik er heel hard voor ga moeten werken. Ik ben ook een erg gemotiveerd persoon, omdat ik altijd goed werk wil leveren! Mensen zeggen me vaak dat ik heel spontaan ben, ik hou ervan nieuwe mensen te ontmoeten en ben dan ook een sociale meid! Ik heb een unieke manier van denken op veel vlakken, omdat ik er niet van hou om een kuddedier te zijn en omdat ik me niet wil laten opslorpen door de peer-pressure in onze huidige maatschappij. Ik heb dus ook een zeer uitgesproken mening en deins er niet voor terug om die geven! Dit wel steeds op een respectvolle manier!
Ohja, ik ben gepassioneerd door voetbal, wat denk ik ook niet een standaard iets is voor een vrouw.
Mogen we hier even van bekomen! De spontaniteit valt op en voetbal, tjah, daar kennen we toevallig wel iets van. Doch wij zijn vrouwen liever aan yoga doen! Heb je ook een persoonlijk motto voor ons?
Don’t Overthink … Just DO!!!
We Only Have One Life, So Don’t Hesitate And Live It Good!

Don’t be affraid of being different, be affraid of being the same as everyone else, cause that’s boring!

 
Ok, als we goed kunnen tellen waren dat er 3, maar fine by us. We kunnen ons voorstellen dat je ook wel actief zal zijn op de sociale media? Waarom moeten de lezers je volgen?
‘Moeten’ is een groot woord … We live in a free world you know! Maar, ik zou het wel lief vinden! 🙂
Waarom? Wel … Omdat ik mijn creativiteit en ideeën graag met de wereld wil delen en omdat de talentvolle mensen met wie ik samenwerk zoals fotografen, make-up artists en haarstyliste, hun werk ook eens in de spotlights mag staan! En laten we eerlijk zijn: hoe meer volgers, hoe meer toffe opdrachten! Dus .. Feel free to follow!


Ok, qua uitgesproken mening kan dat ook al weer tellen. Ergens hebben we een vermoeden dat weinig mannen jou aankunnen…
Als dat een verholen vraag is naar een relatie: ik ben sinds kort happy single!
Kijk, we zijn kenners! En aan welke voorwaarden moet de nieuwe levensgezel doen?
Hmm, in de eerste plaats zichzelf blijven en al zeker niet de macho uithangen, want daar knappen vrouwen op af. Verder vinden vrouwen, en ik dus ook, het enorm leuk als een man eens iets speciaal doet om een vrouw te verleiden. Als hij zich onderscheid op de 1 of andere manier door 1 van zijn talenten op een leuke manier uit te spelen ten opzichte van een vrouw. Dat kan gaan van kooktalenten tot zangtalent, eigenlijk gewoon eens tonen wat hij in huis heeft, zonder te willen opscheppen. Een klein beetje moeite doen, is altijd schattig! Gentlemen get more girls boys! :p
19495933_10155466085099583_29978695_o
Jens, laat jij je talenten nu maar even zitten, dank u: Renée leest mee! Bon voor ik hier aan mijn serenade begin, nog tips?
Stop ermee met jullie hoofd te breken en met te proberen vrouwen te begrijpen, want dat zal jullie toch nooit lukken! haha !! Heb gewoon respect voor elke vrouw, of ze nu groot, klein, dik of dun zijn. Wees altijd jezelf en geef nooit toe aan druk van anderen. Leef het leven dat je wil leven en geniet van elke dag!

BAM! Uit Limburg wist je ons te vertellen, waar kunnen onze iets tragere landgenoten je spotten?
In Hasselt ligt een geweldig leuke wijnbar: Dito. Daar kan je me regelmatig terugvinden. Een lekker uitgebreid wijnassortiment met wijnen vanuit de hele wereld en super vriendelijke bediening! Qua eten, heb ik mijn vaste adresjes waar ik elke keer opnieuw culinair verwend word.

Heren grijp jullie slaapzak en ga voor Dito kamperen, het is de moeite! Als laatste nog brandende ambities die je wil waarmaken in de nabije toekomst?
Dingen blijven doen die mij gelukkig maken en altijd zoveel mogelijk nieuwe uitdagingen aangaan! De volgende jaren zal ik dus zeker modellenwerk blijven doen. Verder wil ik meer gaan reizen, misschien wel een wereldreis maken! De wereld zien, nieuwe mensen leren kennen en die ervaringen dan delen op mijn Instagram via een travel/fashionblog. Ohja, en me zoveel mogelijk amuseren met mensen die ik graag heb!
Kijk, daar gaan we hier en u eens een fijn glas wijn op drinken! Denk je dat je Vanessa kan volgen, doe dat dan alvast op Instagram en/of Facebook. Wie weet kan je er ooit wel eens samen een wijntje mee nuttigen.
Credits fotografen: Michel Nulens, Raf De Bruyne, Jani Gysels, Maxim Babich, Ber Van Stijn, Luc Grobben, Tommy Ravanche, Patrick Krekels

You May Also Like

C.P. Company: innoverend en met Italiaanse pit

Ik geeft het toe, ik ben een lezer. Een merk dat zijn geschiedenis omschrijft ...

Zwemshorts voor de betere beach bar!

We mogen dan geregeld over badpakken en bikini’s schrijven, voor een man is een ...

Spieren en een bikini: Joyce van Egmond

We kunnen wel heel snel lopen! Bon, omdat we niet vies zijn van want ...

Hosting door Fraai