Poolen op eenzame coole hoogte…De X1 Everest!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_683b

Welke dude is er niet te vinden voor een partijtje poolen? En het liefst van al nog op een eigen tafel in een eigen mancave? Wil je echt al je vrienden omverblazen, dan doe je dit met de X1 Everest.
Zoals de naam al doet vermoeden, qua stijl en originaliteit staat deze pooltafel op niet te evenaren hoogte. De Everest heeft geen groene tapijt en een zwaar massieve houten onderstel, neen, de tafel bestaat uit gehard glas van om en bij de 15mm. Het lijkt dan ook dat tijdens het poolen de ballen zweven.

Tuurlijk hebben we allemaal wel die vriend die erin slaagt ballen te laten opspringen. Ik zie jullie al denken, deze kerel raakt hier geen keu meer aan. Vergeet het! Aangezien de bovenste plaat is gecoat met Vitrik, een materiaal met dezelfde wrijving als een echt poollaken, inclusief demping, krijgt zelfs het kneusje onder de vrienden de tafel niet kapot.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_683d

Als extra optie kan u LED’s installeren in de randen, wat een ruimtelijk effect geeft als je de lichten dooft en in het donker speelt. Toch geen fan van glas? De ontwerpers bij Elite Innovations hebben voor de meer patserige kerels onder ons ook tafels beschikbaar in chroom en goud. Dit alles voor de prijs van een kleine gezinswagen…of omgerekend zo’n 23.000 euro.

You May Also Like

Kleine superheld gaat next level met Fortnite-dansvideo (Video)

Wat een baas(je) We moeten eerlijk zijn…we snapten het concept Fortnite niet echt. Een ...

Betaalbaar Belgisch klokje

Onze voorliefde voor fijne klokjes is ondertussen genoegzaam bekend. De modellen van PONTIAC, een ...

Eerste beelden en releasedatum Call of Duty: Black Ops IIII gekend! (video)

Leg thuis alvast de sofa, TV, spelconsole en koelkast even vast op 12 oktober ...

Hosting door Fraai