Poolen op eenzame coole hoogte…De X1 Everest!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_683b

Welke dude is er niet te vinden voor een partijtje poolen? En het liefst van al nog op een eigen tafel in een eigen mancave? Wil je echt al je vrienden omverblazen, dan doe je dit met de X1 Everest.
Zoals de naam al doet vermoeden, qua stijl en originaliteit staat deze pooltafel op niet te evenaren hoogte. De Everest heeft geen groene tapijt en een zwaar massieve houten onderstel, neen, de tafel bestaat uit gehard glas van om en bij de 15mm. Het lijkt dan ook dat tijdens het poolen de ballen zweven.

Tuurlijk hebben we allemaal wel die vriend die erin slaagt ballen te laten opspringen. Ik zie jullie al denken, deze kerel raakt hier geen keu meer aan. Vergeet het! Aangezien de bovenste plaat is gecoat met Vitrik, een materiaal met dezelfde wrijving als een echt poollaken, inclusief demping, krijgt zelfs het kneusje onder de vrienden de tafel niet kapot.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_683d

Als extra optie kan u LED’s installeren in de randen, wat een ruimtelijk effect geeft als je de lichten dooft en in het donker speelt. Toch geen fan van glas? De ontwerpers bij Elite Innovations hebben voor de meer patserige kerels onder ons ook tafels beschikbaar in chroom en goud. Dit alles voor de prijs van een kleine gezinswagen…of omgerekend zo’n 23.000 euro.

You May Also Like

Whatmatters Games: Jurassic World The Boardgame

We spelen een spel vanavond… Laat je PlayStation, Xbox of Commodore 64 aan de ...

Beam on my arm, Scotty!

Bij Whatmatters hebben we nooit echt hoog opgelopen met science fiction. Star Wars, Star ...

Prijzenslag: Lidl komt opnieuw met nog goedkopere jacuzzi dan Aldi!

Een jacuzzi was nog nooit zo bereikbaar! Wie onze weerman even in de gaten ...

Hosting door Fraai