'Papa, ik lijk steeds meer op jou': Fils & Papa

Soms doet een nieuw label ons nadenken en het gloednieuwe label ‘Fils & papa’ deed spontaan de hitsingle ‘Papa, ik lijk steeds meer op jou”, van Stef Bos in ons naar boven komen. Vader en zo(o)n(en) in dezelfde strakke en modieuze outfit, al dan niet met strikje, het heeft wel wat.
20248352_1385985794788972_2572717400216470977_o

Two of a kind

Dat dacht alvast ook ondernemer Michiel Van Hove die onlangs met het idee op de proppen kwam en besloot fijn afgewerkte hemden te gaan maken, met oog voor detail, voor vader en zoon. De band nog versterken tussen vader en zoon, dat is de achterliggende gedachte van dit concept. We zagen het al eerder bij de zwembroeken van Villebrequin, maar nu kan het dus ook met hemden, en nog eens Belgisch ook.
De hemden worden aan huis afgeleverd, met een raadseltje, mop of uitdaging op de koop toe en een klein verhaaltje. Zo kan het ‘bonden’ onmiddellijk beginnen. De geweldige witte cadeaubox geef het geheel nog wat extra cachet.
Fils-et-Papa-2017-07-26-header-image-home-page-lowres
In augustus komt er via Kickstarter een crowdfunding campagne aan, maar bestellen kan nu al. Je geniet dan van 15% korting op de hemden. Deze worden steeds per 2 geleverd, al kan je wel per stuk bijbestellen, na je initiële order. Er zijn ongetwijfeld lezers met méér kinderen! De prijs? 149 euro voor 2 hemden en strikjes. Er is voorlopig keuze uit blauw, wit en jeans.
Wij overwegen alvast sterk de aanschaf van een setje voor onze boys!

You May Also Like

De ultieme pet voor de heer: City Sport l Gentleman's Fair

Zo heel dikwijls – lees nooit – zie je ons met een pet door ...

Nike laat je lopen op bubbels

Neen, niet op champagne… Bij het woord ‘Joyride’ denken we spontaan aan het onrechtmatig ...

Puma pakt uit met nieuwe versie van iconische Inhale

Deze sneaker werd de eerste keer gelanceerd in 2000 en was toen al op ...

Hosting door Fraai