Oude typemachines omgevormd tot machinegeweren!

In de ogen van de jeugd zijn we bij Whatmatters waarschijnlijk stokoud. Ja, wij weten nog wat cassettebandjes, een discman en een game boy zijn. Meer nog, we weten zelfs nog wat een typemachine is. Zo een klassieke, zware machine waarop het heel moeilijk brieven tikken was en wanneer je een fout maakte terug opnieuw kon beginnen of met tip-ex aan de slag moest. Nee, we verzinnen het niet!
Typewriter-Guns-by-Eric-Nado-8

Echte kunstwerkjes

Dat je met oude typemachines heel leuke dingen kan doen bewijst Eric Nado. Deze rekel maakt er immers geweren van. Geen echte natuurlijk, maar wel designpareltjes. Niet dat je met dit staatje handwerk en vakmanschap echts iets bent, maar cool is het wel.
1498766820203-Orange-underwood-130
De meeste van de kunstwerkjes zijn reeds verkocht, maar er zijn er nog steeds enkele beschikbaar. Voor 2.800 dollar hang je er eentje tegen de muur of hou je een felgekleurd exemplaar in je knuistjes. Misschien nog een ideetje om de Whatmatters redactie op te fleuren en ons af en toe eens af te reageren.
1498766728478-TAB-Brother-blue

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Games & Babes…dan zitten we bij Marissa Galle op het juiste adres!

Een mooie babe die het nieuwste game-nieuws presenteert, het beste uit twee werelden… Wie ...

Samsung GEAR ICONX

Bij Whatmatters lopen we wat af. Vroeger mocht dat al eens achter vrouwen zijn, ...

Stijlvol de oortjes beschermen: Knops!

Terwijl we jullie eerder deze week nog 3 headphones om van te smullen voorschotelden, ...