Oude typemachines omgevormd tot machinegeweren!

In de ogen van de jeugd zijn we bij Whatmatters waarschijnlijk stokoud. Ja, wij weten nog wat cassettebandjes, een discman en een game boy zijn. Meer nog, we weten zelfs nog wat een typemachine is. Zo een klassieke, zware machine waarop het heel moeilijk brieven tikken was en wanneer je een fout maakte terug opnieuw kon beginnen of met tip-ex aan de slag moest. Nee, we verzinnen het niet!
Typewriter-Guns-by-Eric-Nado-8

Echte kunstwerkjes

Dat je met oude typemachines heel leuke dingen kan doen bewijst Eric Nado. Deze rekel maakt er immers geweren van. Geen echte natuurlijk, maar wel designpareltjes. Niet dat je met dit staatje handwerk en vakmanschap echts iets bent, maar cool is het wel.
1498766820203-Orange-underwood-130
De meeste van de kunstwerkjes zijn reeds verkocht, maar er zijn er nog steeds enkele beschikbaar. Voor 2.800 dollar hang je er eentje tegen de muur of hou je een felgekleurd exemplaar in je knuistjes. Misschien nog een ideetje om de Whatmatters redactie op te fleuren en ons af en toe eens af te reageren.
1498766728478-TAB-Brother-blue

You May Also Like

3 nieuwe parels van FROMANTEEL

Moeten we jullie Fromanteel nog voorstellen? Nee, want dat hebben we al een gedaan ...

Moon: je zwevende camera voor in huis

Ben je geregeld van huis en wil je je vrouw in het oog houden? ...

Omega eert 50 jaar maanlanding met heerlijke horloge

“That’s one small step for [a] man, one giant leap for mankind” Met deze ...

Hosting door Fraai