Opinie: Waarom wil je geen Victoria's Secret Model als lief?

Eerst en vooral mogen wij als redactie niet klagen. Wij zijn gezegend door allebei een vrouw in ons bezit te hebben waarvan 95% van de mannen hun hoofd draait. Hoewel de één alvast dicht tegen de afmetingen van een Victoria’s Secret model aanleunt, de andere wegens zwangerschap momenteel er iets verder van af staat, willen we toch even meegeven dat ik, jij en de ganse mannelijke bevolking niet hoeft te staan springen om een ‘VS Angel’ als lief, vrouw, minnares of ‘one night stand’ te hebben.

Best. Monday. Ever. Happy Unofficial First Day of Summer!! ☀️ #SummerLikeAnAngel

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Ok, op eerste zicht vergelijk  je even bovenstaande foto met je lief, vrouw,… . Het is voor zowel mij, u en de rest van de mannelijke bevolking waarschijnlijk een dikke tegenvaller. Ze staat er met andere woorden dus niet tussen. Want, is jouw vriendin een Victoria’s Secret model, dan was jij waarschijnlijk ‘het Mannetje’ onder je vrienden en liepen de miljoenen lekker vlot binnen via haar borst-, taille- en heupomvang. Brute pech en niet geheel onlogisch. Er vanuit gaande dat er per VS Fashion Show 50 modellen meelopen, zou dit betekenen dat jij op basis van de wereldbevolking dan ook statistisch en theoretisch gezien 0,00000136 kans had ze te daten. Leg daar een bankgarantie en je uiterlijke troeven naast en je zal zien dat de kans zelfs met een tiende wordt verkleind tot 0,000000136. De kans dat jij met de grote pot Euromillions gaat lopen is zowaar 100X groter…(wat dan weer andere opportuniteiten opent natuurlijk, maar dit ter zijde…)

Sheer mesh: cool for the summer. #SummerLikeAnAngel

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Maar concreet en terug to the point…we zitten nog altijd in de fase van teleurstelling. Ook jij ziet dagelijks die knappe verschijningen op Instagram hun ravissante strakke lijf posten. Ook jij ziet in file die vervelende reclameborden met veel te mooie meiden en ook jij ziet dagelijks dat jouw lief of vrouw deze perfectie niet benadert. Zo worden we ineens met probleem één geconfronteerd. Ook zij (je lief) ziet dit, weet dat jij al dan niet stiekem ook deze perfecte ziet en volgt en dat maakt haar onzeker. Maar voor jullie hierover in de clinch gaan, (schuif ze dit artikel ook maar onder de neus) geven we hier mee waarom het beter is om GEEN Vicoria’s Secret model te daten, als lief te hebben of ermee al dan niet voor één nacht het bed mee te delen…

The Sexy Shortie: Rock it everywhere. ?

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Reden één, beeld je even in hoe het zou zijn om met een schattige babygiraffe over straat te lopen. Uiteraard is dat in het begin uitermate plezant, want halló, kijk jou eens shinen met je babygiraffe! Maar dan begint het. Op elke straathoek staat er wel iemand een foto te maken, wil iedereen jouw schattig diertje aaien en wandelt het allemaal wat onhandig omdat de benen van je babygiraffe pas bij jouw oksels beginnen. Dát is hoe je leven eruit zou zien met een Victoria’s Secret-model naast je zijde. Wat denk je? Krijg je al goesting? Ik dacht het niet!

@kellybellyboom got the lace memo. #regram

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Verder is het leven met een GG-vrouw (Genetisch Gezegend nvdr.) ook in andere opzichten niet
 zo heel tof. Om die buitenaardse ledematen, buikspieren en huid in prima shape te houden, leeft een Victoria’s Secret-model namelijk volgens strikte regels. Jullie gaan samen gezellig eten en jij wilt vanavond die heerlijke versgemalen Classic double Cheeseburger? Geen probleem, Zij compenseert dit wel met een salade. Euh, en droog! Zonder enige dressing moest je het nog niet weten!

We zitten aan punt drie! Jij hebt zin om vanavond samen de beentjes te strekken in The Villa, Vursuz, Club Exo of de Carré? Vergeet het!  Zij moet vroeg gaan slapen zodat ze geen wallen heeft bij die fotoshoot morgen. En maak u geen illusies, slapen is slapen! Jij beslist om toch nog snel en stiekem twee lekkere frisse pintjes te bestellen? Vergeet het, ze stuurt je terug naar de bar want zij wil water. Eens in bed wil jij eens goed uitslapen en daarna samen lekker uitgebreid ontbijten? Eten doe je alvast alleen…zij zit ook op zondagmorgen al lang in de fitness…al dan niet met haar uit de kluiten gewassen personal trainer.

New perspective via the seamless collection from @victoriasport.

A post shared by Victoria's Secret (@victoriassecret) on

Naast al deze punten die het leven met een Victoria’s Secret-model er niet echt gezelliger op maken, zitten er ook extra voordelen aan een vriendin met wel dat tikkeltje vet eraan. Om te beginnen: best prettig dat ze niet omver valt als je even zucht als ze weer even aan het zagen of commanderen is. Ook is het fijn dat er tijdens seks niet de hele tijd twee heupbotten tegen je aan kletsen. Tot slot, en misschien wel een beetje egoïstisch… ál dat lekkers is van jou en jou alleen. Zo hoef je niet toe 
te kijken hoe de hele mannelijke bevolking op onze aardbol kwijlend naar haar gluren terwijl ze in een sexy lingerie én vleugels als een engeltje over de catwalk loopt.

Resumé: geniet van jouw ‘Gewone’ Lief, vrouw,… en vertel haar minstens een paar keer per week hoe mooi ze is. Ze weet echt wel dat de kans nihil is (tenzij je een redacteur van Whatmatters bent) dat jij ooit een Victoria’s Secret-model in levenden lijve tegenkomt, laat staan dat je met haar in bed belandt. Wel wil ze gewoon horen dat ook zij lekker is…en een vrouw die zich lekker voelt, is een zegen voor de man. Niet alleen zal je mogen genieten van (nog) meer seks, je zal ook geen boze blikken krijgen na het bestellen van die heerlijk sappig gemarineerde spare ribs!

Knipsel1
Bron: Esquire
Foto’s: Instagram

Ps: Doutzen Kroes of Romee Strijd  mochten jullie dit lezen…mijn nummer is +32485 54.. .. . In een persoonlijk gesprek wil ik mijn echte standpunt wel even toelichten. Contact opnemen kan via info@dev.whatmatters.be

You May Also Like

10 tips die van jou een miljonair maken

Aardig wat Roebels verdienen is niet iedereen gegeven. Maar als je ziet wat voor ...

Wat verdienen pornosterren nu eigenlijk?

Nee, ik kom waarschijnlijk niet in aanmerking, dat geef ik volmondig toe. Jens volgens ...

Hosting door Fraai