One of the Boys…stoere maar immer knappe Fanny Puttemans

Ja mannen, vrouwen die kunnen meeklappen over hoeveel PK de laatste Yamaha R1 bezit, hoe Max Verstappen zijn laatste manoeuvre beter had kunnen inzetten en niet met haar ogen begint te draaien als het woord joint de culasse valt, ze zijn zeldzaam. En nog zeldzamer zijn deze die er dan ook nog eens gewoon ravissant uitzien. Wij vonden alvast een Instagram account van een toffe griet, die er goed uitziet en meerdere foto’s van zichzelf en haar moto op de wereld loslaat. Tijd om deze knapperd eens op onze radiotor, euh rooster te leggen.

19718610_10154771694157358_981351955_o

Hey ravissante meid op de motor, wie ben je?
Hey! Ik ben Fanny Puttemans, 22jaar en woon in Overijse samen met mijn moto. Ik ben in 2014 afgestudeerd als grafisch ontwerper, maar werk momenteel voltijds als bewakingsagent op de luchthaven, dus heb spijtig genoeg niet zoveel tijd om met social media bezig te zijn…
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67bb

Een bewakingsagente op de motor zeg! Hoe lang ben je al bezig?
Sinds ik met de moto ben beginnen rijden en hiervan dus foto’s op m’n Instagram begon te plaatsen kreeg ik plots meer en meer volgers. Nu probeer ik dus m’n Instagram account op punt te houden met mijn eigen passie voor motoren en exclusieve wagens. ☺

19747986_10154771699452358_693932337_o

One of the Boys dus! We kennen je ook als model?
Die eerste stap heb ik eigenlijk anderhalf jaar geleden gezet, toen ik me stomweg had ingeschreven voor een modellenwedstrijd, hier ben ik uiteindelijk tot in de finale geraakt. En tijdens dat avontuur met een paar fotografen in contact gekomen. Sindsdien doe ik nog af en toe een fotoshoot, maar als hobby.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67b9

Een hobby waar wij mogen van meegenieten. Omschrijf jezelf eens, wat zijn zowat jouw persoonlijke eigenschappen, waarmee onderscheid je je van anderen?
Ik wil altijd klaar staan voor de mensen waar ik om geef. Als er een probleem is, sta ik altijd klaar om te helpen. Ik kan koppig zijn maar niet lang boos blijven, ik vergeef heel snel. Er is geen slechter gevoel dan boos te zijn op iemand, het leven is daarvoor te kort zeker als je om die persoon geeft.

19532492_10154771697987358_1515668336_o

Kijk eens aan, diep vanbinnen ook een peperkoekenhartje! Zit dit ook in je levensmotto? Motto met twee ‘T”s dan!
“Do not judge anyone’s story by the chapter you walked in on.” Iedereen krijgt wel met tegenslagen te maken in het leven. Respecteer dat en luister ernaar of beter gezegd, probeer er te zijn voor die persoon. Mensen moeten elkaar leren proberen begrijpen in plaats van er meteen een stempel op te plakken…

19848867_10154771694147358_1933093032_n

Mooi! We hebben het al even over social media gehad, maar waarom moeten we je hierop volgen?
Niets moet maar alles mag. Iedereen is welkom om mee te genieten van wat ik mijn leven doe en die parels van wagens en motoren te bewonderen net zoals ik doe. En als jullie op de hoogte willen blijven van nieuwe foto’s dan is het altijd wel gemakkelijker dat je me online volgt natuurlijk.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67ba

Ons heb je alvast overtuigd! Is er naast die liefde voor de motor ook nog tijd voor echte liefde?
Neen, ik heb geen vriend.

Dus enkel de motor wordt bereden…Soit, Jens, gedraag je…maar om hier even op voort te gaan, wat moet een man bezitten om met u een ritje op de motor te mogen beleven?
Respect hebben. Er zijn voor me, vooral als het nodig is, en niet alleen wanneer het hem uitkomt. En mij nemen voor wie ik ben, mij het gevoel geven dat ik een persoon ben.

En als je hem voor zichzelf een essentiële tip wilt meegeven…
Wees vooral jezelf, ga jezelf niet aanpassen om in het plaatje te passen bij iemand. Je kan onmogelijk gelukkig blijven in een situatie waar je jezelf niet kan zijn.

Helemaal correct! Drinken en rijden gaan niet samen maar als het even kan, waar ga je stappen, iets eten of drinken? Wat zijn jouw favoriete plekjes?
Ik ga niet zo naar discotheken, maar liever eens iets drinken met vriendinnen, en dan is dat meestal in Leuven op de Oude Markt, op een terrasje of bij vrienden thuis.

Heb je nog een zonde?
Mijn favoriete zonde is uiteraard: Frietjes! Fries before guys ! ☺

19692552_10154771694152358_1069465514_n

We zouden beginnen denken dat je een mannenhater bent! Maar het is eens iets anders dan shoppen en chocolade! Nog een laatste vraag…wat is je ambitie naar de toekomst toe?
Ik ben momenteel eigenlijk aan het twijfelen om twee verschillende wegen op te gaan… Ik  zou graag naast mijn hoofdberoep ook nog in bijberoep gaan met het diploma dat ik heb behaald in de grafische sector. Ofwel aangezien ik momenteel in de bewaking werk, is er een lichte drang om m’n testen te doen om politieagente te worden.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67b8

Wij zouden bijna zeggen, op het ravissante lijf geschreven! In ieder geval, heel veel succes met alles wat je verder onderneemt! Wij blijven het volgen en wie weet komen we elkaar ooit nog tijdens een Wodca-actie tegen…(lees als, doorlaten!) Volgen, dat kunnen jullie ook. Dit via Facebook of Instagram! Doen! 

19747944_10154771698032358_1698114720_o
Credits:
– J.S Photography
– Rob Uyttenbroeck

You May Also Like

Wat een knappe Friese amazone, Femke ven den Hazel

Als je aan een klein meisje vraagt wat ze wil worden, dan komt er ...

Maak kennis met onze sexy ‘dubbel gemengd’ tennispartner

Ok, mogen we even dromen? Daar onze benen niet echt meer voluit meekonden, hebben ...

Model gaat op bodypaint Tinder-date, kerel heeft niets door!

Wie durft nu nog zeggen dat een date op Tinder enkel dient om een ...

Hosting door Fraai