Omdat ook wij legendes zijn: PME LEGEND

Bij Whatmatters vinden we onszelf heel wat, of dat denken sommigen toch. Eerlijk, eigenlijk zijn we diep vanbinnen best onzekere jongens met een peperkoeken hart, maar vertel het niet verder! We hebben onze legendarische momenten gehad en vonden ons af en toe best heel wat, misschien dat we daarom de perceptie tegen hebben. Soit, we liggen er niet wakker van maar het verklaart misschien wel onze band met het kledinglabel PME LEGEND.
pme_legend-home-slider-img-commander-dad
Stoere piloten
Het verhaal van stoere cargopiloten staat bij de Pall Mall kleding centraal. Niet dat wij met een stuurknuppel overweg kunnen, maar we kijken er wel naar op. Dat doen we trouwens naar elke man die met zijn knuppel overweg kan. Deze cowboys van de lucht droegen op hun legendarische expedities de stoere PME jeans en ook wij hebben er ondertussen enkele in onze kast hangen. . Voorbeelden zijn er om gevolgd te worden en iedereen heeft minimaal 5 deftige jeansbroeken nodig. Aangezien we ons postuur niet meehebben, moeten we sowieso iets doen om toch nog een beetje stoer over te komen. Dank u PME om ons toch een beetje te helpen!
pme-legend-1
Stevig en duurzaam
Het materiaal van de PME legend jeans kan tegen een stootje en is dan ook perfect geschikt om mee op pad te trekken in de weekends Met een aantal kids rond je lijf, kan je kledij maar beter wat verdragen. Ja, ook wij worden ouder en wijzer. Vlekken, scheuren: we kunnen ze missen als kiespijn.
De bekendste modellen van de PME Jeans zijn ongetwijfeld de Skymaster, Aviator en Greyhound. Modellen die in elke kleerkast een plaatsje verdienen. Naast deze jeansbroeken heeft PME Legend trouwens ook nog heel wat andere leuke spullen in de collectie. Of je nu op zoek bent naar een leuke trui, een boxershort of een stoer hemd om de zomer mee door te komen, je mag er zeker van zijn dat je het in de collectie van PME Legend kan terugvinden. Stoer, comfortabel en mannelijk, zo kun je de stukken perfect omschrijven.
skymaster_800x600
Bon, wij gaan hier afronden, een jeans uit de kast grijpen en ons in de stad begeven. Ook daar komen de kledingstukken van PME perfect tot hun recht.

You May Also Like

Accessoires voor de stijlvolle man

De lijn is vaak flinterdun. Met welke accessoires en sieraden kom je als man ...

Whatmatters Real Estate: Huis Lil’ Kleine in Amsterdam (899.000€)

Lil’ Kleine is verhuisd… Het pand in de Kerkstraat werd wat te ‘klein’ en mogelijks ...

3 keer los in de broek!

Je zal je broek maar moeten afstropen en daar in een boxershort van bij ...

Hosting door Fraai