Nina Agdal…ons strandkonijntje in minder zonnige dagen!

Wij turen naar buiten en kunnen niet anders dan concluderen dat het weer in België niet al te vet is. Gelukkig hebben we nog Instagram waar we een hoop topmodellen terugvinden die het qua weer in ieder geval veel beter doen! Zo ook Nina Agdal! Het (ex-?)liefje van Leonardo DiCaprio heeft de beentjes en bikinilijn netjes geschoren en laat ons meegenieten van betere weersomstandigheden.

rrMWWeZmT7SXrS8JqKwZxg_thumb_686f

Als vast gezicht voor strandkledij ‘Beach Bunny’ mogen we deze ravissante Deense ook echt wel een strandkonijntje noemen. Omdat het toch al een tijdje geleden was dat we haar nog wat aandacht schonken en we nog wel eens wilden controleren of haar lichaam nog steeds zo strak staat als dat van een net behandelde botox-patiënt hebben we onze speurneus nog eens zijn werk laten doen en dan maar direct in haar laatste Instagramposts gestoken.

Naar onze eigen bescheiden mening roken we dat het goed was. Snuffel alvast even mee door heerlijk pikant gekruide gifjes.

Bron foto’s: Instagram

 

You May Also Like

Sophie Klooster: een reden om naar Victory te trekken!

Hockey, dat hebben we deze zomer toch collectief weten waarderen, nee? Zaten we niet ...

(Ex)-Missen genieten van de heetste zomer ooit

Waarom zij ooit verkozen werden tot Belgiës mooiste? Daarom! De tweede hittegolf bereikt zijn ...

What a NICEfamily!

Céline Schraepen ken je toch? Ofwel van het super succesvolle duo TotallyTwo, zowat de ...