Nina Agdal…ons strandkonijntje in minder zonnige dagen!

Wij turen naar buiten en kunnen niet anders dan concluderen dat het weer in België niet al te vet is. Gelukkig hebben we nog Instagram waar we een hoop topmodellen terugvinden die het qua weer in ieder geval veel beter doen! Zo ook Nina Agdal! Het (ex-?)liefje van Leonardo DiCaprio heeft de beentjes en bikinilijn netjes geschoren en laat ons meegenieten van betere weersomstandigheden.

rrMWWeZmT7SXrS8JqKwZxg_thumb_686f

Als vast gezicht voor strandkledij ‘Beach Bunny’ mogen we deze ravissante Deense ook echt wel een strandkonijntje noemen. Omdat het toch al een tijdje geleden was dat we haar nog wat aandacht schonken en we nog wel eens wilden controleren of haar lichaam nog steeds zo strak staat als dat van een net behandelde botox-patiënt hebben we onze speurneus nog eens zijn werk laten doen en dan maar direct in haar laatste Instagramposts gestoken.

Naar onze eigen bescheiden mening roken we dat het goed was. Snuffel alvast even mee door heerlijk pikant gekruide gifjes.

Bron foto’s: Instagram

 

You May Also Like

Waag je kans: Charlize Theron wil op date!

Gezocht: Man met Ballen!  Lijkt ons evident…maar het gaat hier vandaag om de spreekwoordelijke ...

Welke Braziliaanse heeft mooiste kont(je)? Oordeel gerust zelf!

Als er één ding is waar Latijns-Amerikaanse vrouwen graag mee uitpakken zijn het hun ...

Van Sahara Ray krijg je ongetwijfeld warm!

Veel meisjes/vrouwen zouden graag in haar plaats zijn, daar zijn we zeker van. Sahara ...

Hosting door Fraai