Nina Agdal…ons strandkonijntje in minder zonnige dagen!

Wij turen naar buiten en kunnen niet anders dan concluderen dat het weer in België niet al te vet is. Gelukkig hebben we nog Instagram waar we een hoop topmodellen terugvinden die het qua weer in ieder geval veel beter doen! Zo ook Nina Agdal! Het (ex-?)liefje van Leonardo DiCaprio heeft de beentjes en bikinilijn netjes geschoren en laat ons meegenieten van betere weersomstandigheden.

rrMWWeZmT7SXrS8JqKwZxg_thumb_686f

Als vast gezicht voor strandkledij ‘Beach Bunny’ mogen we deze ravissante Deense ook echt wel een strandkonijntje noemen. Omdat het toch al een tijdje geleden was dat we haar nog wat aandacht schonken en we nog wel eens wilden controleren of haar lichaam nog steeds zo strak staat als dat van een net behandelde botox-patiënt hebben we onze speurneus nog eens zijn werk laten doen en dan maar direct in haar laatste Instagramposts gestoken.

Naar onze eigen bescheiden mening roken we dat het goed was. Snuffel alvast even mee door heerlijk pikant gekruide gifjes.

Bron foto’s: Instagram

 

You May Also Like

Met deugnietje Emily Ratajkowski gaan we heet het weekend in

In tegenstelling tot de weersvoorspellingen… Dat Emily Ratajkowski een knap ding is waar we geregeld ...

Steven Masset: De man achter Queen of the Models licht zijn concept toe

Modellen, wie zijn ze, wat doen ze en hoe komen we ermee in contact? ...

Het leven is een (Romee) Strijd!

Als het leven dan toch een strijd moet zijn, laat het dan een Romee ...

Hosting door Fraai