Nike gunt ook wonderboy Neymar JR zijn eigen schoenen!

Gaat hij nu naar PSG of blijft hij bij Barcelona? Wij hebben geen flauw idee, maar we kunnen ons voorstellen dat het voornamelijk om roebels draait. Of Neymar JR nu zijn kunstjes vertoont in Camp Nou of in het Parc des Princes, ons draait het om zijn nieuwe schoenen!

Braziliaans wonderkind

FA17_GF_NJR_PE_NIKENEWS_3200_native_1600
Nike vond het hoog tijd om deze lieve Braziliaanse rekel zijn eigen paar voetbalschoenen te geven. Geen dag te vroeg als je het ons vraagt! Met als officiële titel: ‘Neymar Jr. “Written in the Stars” Mercurial Vapor’, is het in elk geval een mondje vol.
De schoen zelf staat bomvol verwijzingen naar de belangrijkste verwezenlijkingen van Neymar. Bovendien volgen de sterrenbeelden netjes de baan van de bal tijdens zijn belangrijkste doelpunten voor FC Barcelona. Ondertussen zit het knaapje al aan meer dan 100 doelpunten, daar konden wij in onze actieve ‘carrière’ alvast een puntje aan zuigen, al doet Jens nog wel verwoede pogingen dit totaal te halen bij het gevreesde Zammel.
FA17_FB_NJRPE_921547_400_E_PREM_native_1600
Aangezien tegenwoordig NIEMAND nog een zwarte schoen draagt, komt dit exemplaar in de kleuren van de Braziliaanse vlag, gelukkig met de focus op Orbit blauw. Ook het karakteristieke kruis kreeg een plekje op de schoen. Enkele belangrijke familiale data en de woorden Ousadia en Alegria (durf en plezier) op de veters maken het geheel van dit schoentje helemaal af.

Vanaf 28 juli kan je deze pareltjes alvast aanschaffen, net op tijd dus voor de eerste officiële match van je voetbalseizoen. Ongetwijfeld zijn ze vrij prijzig, maar daar krijg je wel een heel aantal doelpunten voor in de plaats. Wij rekenen alvast op een paartje om ons idool na te doen!

You May Also Like

3 plaatsen waar je deze zomer op vakantie kan

Ben je nog op zoek naar een leuk oord om een stuk van je ...

De eyecatcher in je mancave? MALFRED!

Of een designbureau uit Limburg dat nieuwe wegen bewandeld, of ons dat interesseert? Tgoh… ...

5 redenen waarom de Amalfikust wat voor jou is

Houd je van het goede leven, ben je verzot op pasta en beschik je ...

Hosting door Fraai