Nike gunt ook wonderboy Neymar JR zijn eigen schoenen!

Gaat hij nu naar PSG of blijft hij bij Barcelona? Wij hebben geen flauw idee, maar we kunnen ons voorstellen dat het voornamelijk om roebels draait. Of Neymar JR nu zijn kunstjes vertoont in Camp Nou of in het Parc des Princes, ons draait het om zijn nieuwe schoenen!

Braziliaans wonderkind

FA17_GF_NJR_PE_NIKENEWS_3200_native_1600
Nike vond het hoog tijd om deze lieve Braziliaanse rekel zijn eigen paar voetbalschoenen te geven. Geen dag te vroeg als je het ons vraagt! Met als officiële titel: ‘Neymar Jr. “Written in the Stars” Mercurial Vapor’, is het in elk geval een mondje vol.
De schoen zelf staat bomvol verwijzingen naar de belangrijkste verwezenlijkingen van Neymar. Bovendien volgen de sterrenbeelden netjes de baan van de bal tijdens zijn belangrijkste doelpunten voor FC Barcelona. Ondertussen zit het knaapje al aan meer dan 100 doelpunten, daar konden wij in onze actieve ‘carrière’ alvast een puntje aan zuigen, al doet Jens nog wel verwoede pogingen dit totaal te halen bij het gevreesde Zammel.
FA17_FB_NJRPE_921547_400_E_PREM_native_1600
Aangezien tegenwoordig NIEMAND nog een zwarte schoen draagt, komt dit exemplaar in de kleuren van de Braziliaanse vlag, gelukkig met de focus op Orbit blauw. Ook het karakteristieke kruis kreeg een plekje op de schoen. Enkele belangrijke familiale data en de woorden Ousadia en Alegria (durf en plezier) op de veters maken het geheel van dit schoentje helemaal af.

Vanaf 28 juli kan je deze pareltjes alvast aanschaffen, net op tijd dus voor de eerste officiële match van je voetbalseizoen. Ongetwijfeld zijn ze vrij prijzig, maar daar krijg je wel een heel aantal doelpunten voor in de plaats. Wij rekenen alvast op een paartje om ons idool na te doen!

You May Also Like

2 makkelijke manieren om rijk te worden

Makkelijk rijk worden? Het kan! Met een beetje creativiteit en durf speelden onderstaande rekels ...

Dit is zowat het vetste huis in Londen

Ondergetekende is op zoek naar een nieuwe woonst en elke vorm van inspiratie is ...

Wij zijn helemaal HOOKED aan deze rum

Zelf blijven we nog steeds trouw aan de gin tonic, maar heel wat vrienden ...

Hosting door Fraai