Moto Z2 Play, concurrent voor iPhone?

Als we de prijs-kwaliteitverhouding even bekijken, denken we alvast van wel. Nadat wij voor de achtste keer onze iPhone 7 uit onze pollen hebben laten vallen en het vervangen van een scherm ongeveer evenveel kost als een nieuwe Motorola Moto Z2 Play, is dit misschien wel een goede oplossing. 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67b6

Toeval of niet, Motorola kondigde dan ook afgelopen week aan dat de Moto Z2 Play vanaf begin augustus verkrijgbaar is in België. De tweede generatie Moto Z Play is voorzien van een dunner en lichter ontwerp en levert snellere prestaties. Het volledig metalen unibody-toestel is voorzien van een 5.5” Full-HD-Super AMOLED-scherm dat zorgt voor haarscherpe details. Heb je een lange dag voor de boeg? Met de 2.2GHZ octa-core processor en 30 uur lange batterijduur kom je de dag eenvoudig door. Mocht je het toestel een keer zijn vergeten op te laden dan is dit geen probleem. Dankzij de TurboPowerTM– lader gaat je telefoon in 15 minuten weer acht uur mee. 15 MINUTEN…heb je dit goed gehoord? 
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_67b7

De 12 MP-camera die laser- met dual pixel autofocus combineert maakt het mogelijk om zowel overdag als ’s avonds scherpe en mooie foto’s te maken. Met 4GB RAM en 64 GB opslagruimte heb je in ieder geval genoeg ruimte om je foto’s, en natuurlijk muziek en films, op te slaan.

De Moto Z2 Play is vanaf vandaag te pre-orderen bij de gebruikelijke verkoopkanalen en zal begin augustus in de winkels verkrijgbaar zijn voor een prijs van € 449,99,-.

You May Also Like

In GTA 5 ben jij dankzij nieuwe update de baas van je eigen nachtclub

Waan je de nieuwe ‘Frank Verstraeten’ in GTA 5 Voor de iets jongere lezers ...

MAC of Windows? Wij helpen in jouw keuze!

Wordt je volgende laptop een Mac of kies je voor een versie op Windows? Sinds ...

Sociale media op zijn puurst…Vero, de nieuwe app die Instagram moet doen vergeten

Instagram…800 miljoen actieve gebruikers en in handen van Facebook. Met dit in het achterhoofd ...