Miss Ocean Couture by Whatmatters op BÂO Beach! Dé foto's!

Afgelopen zaterdag werd de eerste Miss Ocean Couture by Whatmatters verkozen. Laura Granja Oliveira ging met het kroontje aan de haal voor eredames Rani Van den Acker en Erika Helsen. Het had evengoed nog iemand anders kunnen zijn want de scores lagen enorm dicht bij elkaar! Stuk voor stuk hadden we 10 fantastische jongedames die ervoor gingen en van dit evenement onder toeziend oog van onder ander Tanja Dexters, Daniel Dedave en Anastasya Chernook een waar succes hebben gemaakt.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_680c

Met dank aan de vele sponsors (Dexters, Othello, Renard, NEE Make Up, De ruiten, Canon, Lambott, Avenue Optics, Van Wilder, Et si Jewels, BeShirt, Luxury for Men, Connections), BÂO Beach, Club Exo, en Ocean Couture.
Hierbij alvast de fotoreportage, all credits to de huisfotograaf van BÂO Beach!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_680a

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_680b

You May Also Like

Van de goot tot Playmate: Iryna Ivanova!

Was jij altijd al meer een borsten- dan een billenman, dan hebben we wat ...

Nikky De Backer, model en halve finaliste Miss Fashion

De redactie zal zich moeten splitsen dit weekend. Onze zaterdag zit volgepland. Tal van ...

Met knappe fitgirl Lynke kan je naar de oorlog

En neem dit gerust letterlijk want niet alleen is haar conditie er eentje waar ...

Hosting door Fraai