Minimalistisch & strak: Bossa Sound Moonraker

Goed geluid in huis is ontzettend belangrijk, maar minstens even belangrijk is voor mij het feit dat de speakers in je huis passen. De futuristisch ogende BOSSA SOUND MOONRAKER speakers zien er alvast fantastisch uit en passen perfect in een modern en strak interieur: de perfecte match dus!
7

Minimalistisch geluid

Kwalitatief geluid en design vinden elkaar in deze speakers uit Californië. De ontwerpers hebben samen meer dan 100 jaar ervaring in audio-engineering en dat hoor je onmiskenbaar. Deze pareltjes worden trouwens met de hand in elkaar gezet en wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van lokale leveranciers en componenten. Als je dus even de boottocht of de vliegtuigreis wegdenkt om het spul hier te krijgen, dan ben je best ecologisch bezig! Authentiek is het in elk geval.

14237706_1656517671330450_7609092333157873145_n

Uiteraard komen er bij dit draadloos systeem geen draden meer kijken, dus je ploft de speaker neer waar je maar wil. Daarnaast valt de speaker makkelijk te connecteren met je andere devices en krijg je het gadget snel aan de praat. De speakers zijn trouwens in 3 kleurvarianten verkrijgbaar: wit, walnoot en teak.
6
Wat zoveel minimalistisch design moet kosten? Reken toch maar op 2.399 dollar + verzendingskosten. Niet onmogelijk als je het gaat vergelijken met designmerken die hier beter ingeburgerd zijn en je hebt op zijn minst speakers die je niet in elke woonkamer gaat terugvinden. Een beetje originaliteit en eigenheid mag wel!
FacebookInstagram
3_bottom

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Barbecueën? Top of The Grill zorgt voor een snuifje Rock 'n Roll

Ok, het weer is de komende dagen misschien een tikkeltje minder, maar weet: na ...

Valentijn voor venten

Bij whatmatters zijn we niet voor het zeemzoete gedoe rond Valentijn. En nee, bij ...

Need a drink?

Ben ik een alcoholist, die vraag heb ik me wel is gesteld. Ja, ik ...