Met 2 in stijl op de fiest: REVO bike

Meestal peddelen we met het stadsfietsje door Antwerpen, momenteel de snelste manier om in de binnenstad ergens te geraken, maar misschien overwegen we binnenkort toch wel de spectaculaire REVO BIKE om naar de redactie te fietsen. Op tijd én in stijl, 2 vliegen in één klap.
18ee7e53750513.594044f27f976

Een moderne stadstandem

Deze fiets uit de koker van de designer Tamás Túri is vervaardigd uit hout, 3D-geprint plastic en staal. Een beetje handigheid is wel vereist, want het ding wordt geleverd in een platte doos en moet je nog wel even zelf in elkaar knutselen. Maar eens dat gelukt is en je door de stad trapt heb je sowieso bekijks.
Twee houten platen lijken de fiets samen te houden, maar in het midden is er gewoon een opening. Het unieke design en het ruime zadel zorgt er bovendien voor dat je hier met zijn 2 comfortabel op kan fietsen. Misschien nog wel een ideetje voor de volgende Whatmatters redactie uitstap. Perfect voor het tochtje naar de kroeg 2 huizen verder!
r9-3
Of de fiets ook effectief ooit te koop zal zijn is nog maar de vraag, want momenteel bevindt deze zich nog in de designfase.

You May Also Like

Saroléa, wie heeft er een Tesla nodig?

Elektrische motorfietsen associëren we bij Whatmatters nu niet onmiddellijk met hip én cool. Nu ...

Hublot heeft een horloge aan de prijs van een Ferrari…

Beter…het is gewoon een Ferrari! Hublot prijkt al langer als vandaag met reclame op ...

Hosting door Fraai