Mercedes-Benz popt-up aan de kust: Summer Store!

De koningin der badsteden mag dan wel officieel Oostende zijn, wij weten wel beter. Wij verkiezen Knokke. Van een beetje mondain gedoe zijn we niet vies en we mogen er dan ook graag in de betere beach bar rondhangen. Deze zomer brengen we ongetwijfeld ook een bezoekje aan een nieuwe hotspot: de Summer Store van Mercedez-Benz en Smart.
EA-0081
Ik mag mijn blitse Mercedes dan met enige pijn in het hart van de hand hebben gedaan, hier kan ik toch nog de sfeer opsnuiven. Redacteur bij Whatmatters, het is een zwaar onderbetaalde stiel!
Op 8 juli opende op het Albertplein in Knokke deze Summer Store haar deuren. Op het rooftop terras geniet je van een prachtig zeezicht en je hoeft helemaal geen autoliefhebber te zijn om ervan te genieten. Tot en met eind augustus kan je er terecht voor een hapje en een drankje en dat alle dagen van de week. Er worden ook een heel aantal special events aangekondigd, dus de Facebookpagina volgen is de boodschap.
EA-0007
Een selfie met één van de 6 reguliere Mercedes modellen of met een AMG, we weten al waar onze voorkeur naar uitgaat. Er is zelfs een photo booth voorzien en voor de fans een shop met Mercedes spulletjes. In de Volvo van tegenwoordig volstrekt belachelijk, maar misschien hebben ze ook boxershorts…

You May Also Like

Hosting door Fraai