Marjolein Haegeman, een 'specialleke' tussen de kandidaten Miss België

Miss België draait op volle toeren en wij hebben het geweten. De ene na andere aanvraag van ambitieuze jongedames die zichzelf  ‘in the picture’ willen zetten bereikt onze mailbox. Helaas scant onze spam-filter  de aanvragen nog niet op uiterlijk én innerlijk vertoon en moeten we snel kijken welke dames we weerhouden en welke we helaas moeten weigeren. Marjolein Haegeman is door onze selectie geraakt. Gewoon het feit ze zichzelf omschrijft als een ‘specialleke’ heeft ons alvast getriggerd. Het hoeven dan ook niet altijd volledig opgemaakte poppemiekes met de uitstraling van Barbie te zijn die hun kans wagen als kandidate Miss België…

image6

Dag Miss in wording, vertel eens kort wie Marjolein is?
Een vriendelijke persoonlijkheid die niet graag stil zit. Ze heeft veel interesses, kunst en antiek zijn er twee van. Sport en Muziek zijn ook een deel van haar leven. Ze is heel creatief en houdt van dieren. Ze is altijd bereid om mensen te helpen. Ze leert graag nieuwe mensen kennen! Ze valt graag op door haar kledingstijl!☺

Dat valt op het eerste zicht hier nog wel mee…maar ja, we zitten dan ook in de omgeving van  Miss België vandaag. Jij neemt deel?
Ik neem deel aan Miss Oost-Vlaanderen voor Miss België 2018. Ik hoop via deze weg model te kunnen worden. Ik ben dagelijks bezig met mijn lichaam en met gezond eten.

image5

Hoe is het begonnen?
Het is een meisjesdroom die ik nu hoop te kunnen verwezenlijken. Mensen rondom mij hebben me aangeraden om mee te doen aan de wedstrijd.

Naast de looks bezit een Miss België ook een sterke persoonlijkheid, waar onderscheid jij jezelf van anderen?
Ik ben eerlijk. Ik zie het leven door een positieve bril.  Ik bruis van de ideeën. Ik ben behulpzaam. Ik heb niet direct een oordeel over wat ik hoor of zie en dat is uitzonderlijk in vergelijking met anderen. Ik ben sportief. Ik kleed me op mijn manier. Ik wil opvallen door wat ik draag en door wie ik ben.

image2

“Jaloezie is de grootste vorm van je eigen ontevredenheid!!”

Zit dit ook in jouw levensquotes?

“Jaloezie is de grootste vorm van je eigen ontevredenheid!!”

“Wie in je afwezigheid kwaadspreekt, vreest je aanwezigheid”

“Je bent nooit volledig gekleed tot je een glimlach draagt”

Je bent nu ook erg actief op sociale media, waarom moeten we je volgen?
Omdat ik mezelf blijf en me niet verschuil achter make-up. Omdat ik me inzet voor de mensheid en het dierenwelzijn en zeker en vast voor de natuur. Ik heb al veel meegemaakt. Ik weet dat het leven geen lachertje is. Ik ben zelfstandig.

image4

En op relatiegebied…ook zelfstandig of heb je hier wel een partner gevonden?
Deze vraag wil ik niet beantwoorden. Eén ding wil ik wel prijsgeven, je kan me verleiden door jezelf te zijn en door vriendelijk te zijn.

Vriendelijke dudes genoeg op de wereld dus dat komt wel goed! Maar als je nog een ultieme tip hebt voor mannen, welke zou dat dan kunnen zijn?
Draag een goeie parfum, werkt altijd! 😉 En een mooie mond tanden is zeker een pluspunt. Ga als jongen door het leven in een unieke stijl van kledij….

image3

Goh…sinds we gestyled worden, lijken we toch iets meer in the picture te komen, maar kom, dat zal aan onszelf hebben gelegen. Maar over in the picture te spreken…waar kom jij al eens in the picture?
Ik ga uit in Gent, Oudenaarde, Antwerpen en Kortrijk. Mijn favoriete plekjes zijn aan meren iets gaan drinken zoals in Oudenaarde…“Absolute”. Ik ga graag uit eten in gezellige restaurantjes. Het strand is mijn favoriete plek maar ook het bos en zeker het water!

image8

Eén met de natuur dus! Tot slot, wat zijn jouw ambities nog?
Ik wil boekhouder worden en model. Ik wil bewijzen dat je niet de standaard grootte hoeft te hebben om model te kunnen worden. Ze zeggen vaak tegen mij van Marjolein “jij bent toch een specialleke”. Ik hou daarvan. Ik wil niet het standaard meisje zijn. Ik wil plezier hebben in het leven. Ik hou mij niet bezig met de negatieve dingen in het leven. Ik buig altijd de negatieve dingen naar iets positiefs. Ik zou ook graag mijn eigen zaak opstarten en mijn koksdiploma behalen. Ik ben zeer ambitieus en leergierig. Ik hou van avontuur. Ik wil me voor alles inzetten waar dat kan.
image11

Bedankt voor je tijd en alvast heel veel succes in de toekomst! We blijven het alvast volgen, en dat doen we via Facebook , haar pagina Miss België en Instagram! Jullie ook?

image10
Credits: Miss België

You May Also Like

Dua Lipa flirt met (bijna) 40 miljoen volgers

“One kiss is all it takes, Fallin’ in love with me” Zijt maar zeker! Maar ...

Josje met de billen bloot op wandel!

Die dekselse Josje toch. Ondanks haar solocarrière niet echt van de grond komt weet ...

De nieuwe Jeep Wrangler komt aan in Europa en wij gaan hem als eerste testen!

Wij nemen vandaag de privé-jet naar Spielberg, Oostenrijk…Volg ons avontuur op Instagram!  Een onmiskenbare ...

Hosting door Fraai