Márcina Batenburg: The dealer who pays taxes!

Eerlijk, het zal aan ons liggen, maar wij hadden nog nooit van Márcnia Batenburg gehoord. Blijkt deze ravissante Braziliaanse meegedaan te hebben aan de eerste jaargang van The Beauty & the nerd, Shownieuws en nog wel meer programma’s net over de grens. Soms kijken we blijkbaar net iets te weinig televisie om helemaal mee te zijn…

The Dealer who pays taxes

DSC08330

Nu an sich, is dit allemaal niet zo bijzonder maar lieve Márcina heeft een boek geschreven! In tijden waarin geen hond nog leest sowieso al een riskante onderneming. Nadat de schone uit Brazilië vertrok en naar Portugal emigreerde begon haar leven echt. Na 4 jaar Porto trok ze naar Malta, waar ze aan de slag ging als live casino dealer. Over die fase in haar leven gaat dit boek. Bereid je voor een flinke portie gokken, drugs, seks en onderwereld. Zo hebben we het graag!

Seks, drugs en gokken

Klinken de bovenstaande onderwerpen je als muziek in de oren en was jij altijd al een nerd die gek was van Márcina, bestel dan nu dit boek online bij Amazon. Let wel, het boek is in het Engels, maar dat kan voor een nerd natuurlijk geen probleem vormen.

Unibet
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

unibet

You May Also Like

Whatmatters Hotspot: Lil' Kleines bruine kroeg 't Lammetje (Amsterdam)

Met drank en drugs? Zo’n gracht…euh vaart zal het niet lopen daar in Amsterdam. ...

Netflixtip van de maand: Altered Carbon

Lads, vergeet The Crown, laat The Sinner voor wat het is en heb je ...